Posted by Wysteriia juni - 16 - 2014 13:37 4 COMMENTS

_MG_26828243000-8_1

Under spakvällen med spa supply så fick jag bland annat prova Muras Redness Therapy Sensitive Skin Soothing Serum som ska vara som att tillföra 8 glas vatten med fukt till huden i ansiktet! Det ska verkligen släcka törsten för en uttorkad hud samt minska irritation och rodnad. Detta serum ska även återställa hudens elasticitet och smidighet. Det innehåller Hyaluronsyra och Glycolipider som hjälps åt att återfukta och lugna irriterad hud. Serumet ska även lugna efter hudvårdsbehandlingar, solbränna eller allergier. Jag provade detta serumet efter en peelingmask och efter en vanlig hemmabehandling som är djuprengörande eller peelande så vill jag alltid tillföra mängder med fukt för att inte torka ut och det fungerade denna perfekt till! Jag brukar lägga en mjukgörande ansiktsmask i vanliga fall när jag är hemma.

Jag har rödflammig hy och blev rekommenderad att prova detta serum men det negativa med denna lilla gobit är dock priset – 660sek för 30ml hos bland annat hudoteket.se.

Jag hoppas dock att jag ändå ska kunna unna mig denna för det är rodnaden jag inte gillar med min hy, annars är den ju hyffsat jämn och fin men jag känner ändå behovet av att använda foundation för att få bort rodnaderna jag har.

Någon som har provat denna en längre tid? Let me know!

Tags : , Hudvård, Vill ha!

4 Kommentarer till '8 glas vatten till huden – Murad Redness Therapy Sensitive Skin Soothing Serum'

 1. lisette skriver:

  Det är synd att priset är så pass dyrt för jag har dålig erfarenhet av dyra produkter och noll resultat. men kanske skulle vara värt det. behöve detg för min hy.
  lisette recently posted…En annorlunda frukostMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Det är det som är lite läskigt med dyra produkter…täääänk om dom inte är nå bra!? Massa pengar åt pipsvängen! Men jag har inte hittat något som dämpat min rodnad i hyn så överväger om det kan vara värt att prova :)

 2. Christine skriver:

  Spännande, vill gärna höra en utvärdering av den. Kanske kan vara något för mig och min stackar torra hy. :)
  Christine recently posted…Intryck av HawaiiMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge