Posted by Wysteriia april - 17 - 2010 1:33 6 COMMENTS

Ikväll gjorde jag och Anders något jag inte gjort på vääääldigt länge. Vi hyrde nämligen film! Det blev 2012 som hade premiär för ganska länge sedan nu men ingen av oss hade sett den så det passade ju perfekt!

Vilken ångestframkallande film! Jag började genast känna att nu måste jag resa jorden runt några varv för om några år så kanske inte alla underbara ting finns kvar, all gammal kultur, alla pyramider, alla tempel, all vacker natur. Jag kanske borde försöka komma iväg och vandra Inka Leden typ imorgon?

Jag började också tänka på att jag hoppas att jag är kär den dagen jorden går under och att jag får stå och krama om alla jag älskar när den där tsunamivågen kommer och slår omkull oss.

Dumt att tänka på såna här saker men jag kan inte riktigt låta bli, helst inte efter att ha sett en sån här film! ;) Är det inte jorden som ska gå under så brukar det vara jag som dör i för tid som får mig att tänka på såna här saker…haha! :)

Så lite tid – Så många platser att utforska och så mycket nya människor att lära känna. Jag hoppas jag har fått ut så mycket som möjligt av mitt liv den dagen i alla fall oavsett om det är jorden som går under eller bara jag som gör det! ;)

Tags : , TV / Film / Musik.

6 Kommentarer till 'ångestframkallande film.'

 1. Ulrika skriver:

  Tack gumman! Det känns underbart!

 2. AnnaViktoria skriver:

  Det är galet skönt… man tappar ju lusten och det roliga i att sminka när man gör det så sjukt mkt med. Det är lixom inte kul att göra gråa sotningar längre ^^
  Hur mår du pärlan? på väg till stockholm?

 3. CC skriver:

  Kände ungefär likadant när jag såg den.. jag såg den dessutom i LA, rätt ställe va med tanke på vad som händer i början av filmen haha

 4. Linn skriver:

  Jag fick också ångest av den där filmen! Haha så himla hemskt att se hur allt fint bara försvann, usch!

 5. Jag håller med dig. Jag vill vara färdig när mitt liv är över :)

 6. LIENE skriver:

  Tänk så länge sen jag var inne på din blogg. Men nu är jag här och har kollat lite igen:)

  Vill också se 2012. Verkar spännande.
  Visst kan man få ångestkänslor när man kollar eller läser sånt. Men just därför ska man ta vara på livet och försöka att utforska så mycket som möjligt, det är väl det som är meningen med att leva? Allt kan inte stå still, en själv kan inte stå still som om man sket i allt omkring och trodde man hade all tid i världen. Vi lever bara en gång=)

Leave a Reply

CommentLuv badge