Posted by Wysteriia juni - 4 - 2009 21:11 16 COMMENTS

just nu är jag verkligen bitter på det mesta. jag är bitter över att min ekonomi suger balle, jag är bitter över att min foundation från makeupstore fan ALLTID försvinner över näsan – skitfoundation, jag är bitter över att jag inte äger någon skinnjacka – kavaj är fucking SKITKALLT i detta sunkväder!, jag är bitter över att jag inte har någon flört som säger att jag är söt – känner mig fan ful var o varannan dag just nu, jag är bitter över….nah nu kom jag fan inte på något mer att beklaga mig över för stunden. Jag kan säkert om jag tänker lite till men jag har fan inte tid ;)

Jag ska äta kolasnören och dricka pepsi (bygga på magen så jag kan må dåligt över den med ;P) och kolla på Indiana Jones. På Lördag kommer Anders hit. längtar! sällskap! yey!

Tags : , Allmänt, TV / Film / Musik.

16 Kommentarer till 'bitterfitta.'

 1. Annika skriver:

  Det kanske inte betyder så mycke om en person som du inte känner säger så här men. Du är jätte duktig i skolan, du kommer bli en superduktig mua! Du är faktiskt jättesöt, utan smink, när du har gråtit och när du är stylad. Alla har dåliga dagar, men det går över :> proppa i dig godis och cola så känner du dig nog bättre imorgon :)

 2. Mändii skriver:

  Oh, I know the feeling. Ibland får man vara en liten bitterfitta!

 3. Andréa skriver:

  Sv: Såna gillar jag också, iallafall dom som sitter snyggt och inte får en att se tjock ut :P Men den här sitter jättefint!

  Angående inlägget: Inte ska du känna dig ful och deppig inte, du är så fin så :D

 4. Jenny skriver:

  Du är ju jättesöt!

 5. vifsla skriver:

  Kära söta…
  Du är fotomodell, du går en dyr kurs där du lär dej massa nytt, du är skitsnygg, nästa helg blir det fint väder och snart är det fullt möjligt att bada utomhus.

  Du får bara ynka dej i en timme, sen måste du hitta på något positivt. Gör som Mia Törnblom, skriv ”tacksamhetslistor”. Typ ”Tack för mamma, tack för att jag lever och mår bra, tack för att jag har någonstans att bo, tack för att jag har ett jobb. och så vidare och så vidare.
  Det hjälper.

 6. Mia skriver:

  Cecila du är SÖT och din mage är god, inge fel på den!! *ler*

 7. Lovisa Fjellet skriver:

  Meh, jag kan ju bara komma och sova över så får du sällskap :)

 8. Melene skriver:

  men du.. Du som är så fin, ska inte sitta å må sådär dåligt.. fast jaa, jag köptge också godis igår o moffade i mig, för att det var en dålig dag! ;P Man får de.. hoppas denna dag blir bättre…

 9. men sötnos då….jag kan flirta lite med dig *blink* *blink*….öh hjälpte det?

  Annars har jag en skinnjacka över också;)

  Hoppas du får en härlig och glad fredag iaf!!!!!

  kramar

 10. Alexandra skriver:

  då kan i alla fall jag säga att du är jättesöt =) hoppas det blir bättre snart!

 11. Ella skriver:

  Jag menar inte att vara elak nu, men om du nu inte vill gå upp i vikt, varför köper du då kolasnören och Pepsi? Du får väl ta och skaffa dig lite självdisciplin!

  Alla är vi olika men när något går mig emot så tar jag tag i saker och försöker få det att bli bättre. Att vältra sig i självömkan är inte alls min grej och jag tror definitivt inte att det gör människor starkare…

 12. wysteriiasblogg skriver:

  @Ella: Vart i inlägget står det att jag vill gå ner i vikt? :) Dessutom ser jag på saker o ting på det här sättet, har man inga dåliga dagar så uppskattar man nog inte de bra dagarna lika mycket.

 13. Ella skriver:

  Gav just ett svar på din kommentar men då Spotlife strular verkar det inte som om detta kom fram.

  Om du vill ha kommentarer så tycker jag att du som ägare till bloggen kan läsa dem ordentligt och inte skumma igenom dem. Jag har nämligen aldrig skrivit något om att du vill gå ned i vikt.

  Vad jag däremot skrev var ”men om du nu inte vill gå upp i vikt, varför köper du då kolasnören och Pepsi?” (att inte vilja gå upp i vikt är INTE detsamma som att vilja gå NED i vikt!) så syftade jag naturligtvis på din mening ”bygga på magen så jag kan må dåligt över den med ;P” vilken åtminstone fick mig att tro att du skulle må dåligt över en större mage.

  Jag står fortfarande fast vid att du skulle behöva ett uns självdisciplin, det skulle ta dig ur den nedåtgående spiralen du visar oss läsare att du befinner dig i…

 14. wysteriiasblogg skriver:

  @Ella: Oj ursäkta, då läste jag tokigt ;) Jag har väldigt mycket självdisciplin MEN jag unnar mig gärna godis när jag har en dålig dag? :) Jag har levt på en nästintill sockerfri (inget socker, fruktsocker eller mjölksocker) diet i 6 månader tidigare så jag kan bara jag vill ;) Men just nu vill jag inte, så jag äter gärna kolasnören och skämtar om det :)

  Jag har dåliga dagar när hormonerna stormar eller när jag rent allmänt har en dålig dag. Och jag bloggar oftast om det. Jag är inte mer än mänslig, jag är inte glad 24/7 :) Och när jag inte är glad..well..kolasnören till folket liksom ;)

  Skulle jag gå upp i vikt så skulle jag säkerligen må dåligt över det somliga dagar och andra dagar skulle jag må jättebra. That´s me :)

 15. j skriver:

  Du e skit söt ju… konstigt du inte hittat nån som säger det oftare till dig ;)

  Mums så fin du e =)

 16. wysteriiasblogg skriver:

  @j: Haha tack! Men jag har ju er bloggläsare som säger det till mig iaf ;) TACK :D

Leave a Reply

CommentLuv badge