Posted by Wysteriia mars - 21 - 2010 21:20 21 COMMENTS


Jag har precis installerat en ny widget med hjälp av Elin – Designochmakeup och vill höra vad ni läsare tycker om denna! Den heter Link Within och tipsar alltså om äldre inlägg jag har skrivit som ni kanske gillar! Bra för mig då det ger lite trafik till även äldre inlägg men ser det rörigt ut? Jag skulle vilja centrera widgeten om det är möjligt, någon som vet hur man kanske gör det?

Tycker ni jag skall behålla denna funktion?

Tags : , Wysteriia vill ha hjälp!

21 Kommentarer till 'blir det rörigt?'

 1. vexy skriver:

  komsi komsi ;)

 2. hmm lite rörigt kanske :) kan du inte göra så den bara ligger mellan första och andra inlägget istället? då blir det ju inte lika rörigt :)

 3. sv: Du får gärna vidarebefodra svaret till mig om du får något svar på det =)
  Ja, det är en riktigt snygg grönfärg.

 4. Sandra skriver:

  Jag tyckte att det var grymt med en sån widget :) Men det jag tänkte på att den kommer efter varje inlägg. Går det kanske att få den just i det senaste inlägget? Men annars väldigt bra ju! Kram

 5. Emelinda skriver:

  Tycker jag var en rolig funktion iaf :)

 6. Den verkar rätt bra, kör på den! Alltid roligt att kanske hitta något inlägg man missat som är intressant. :D

  Och hoppas du fick ont i magen av donken-inlägget. ;)

 7. Minna skriver:

  jag tycker att du ska ha kvar den :)

 8. Minna skriver:

  ja det är iofs sant :P
  dock får man nästan aldrig som man vill ;)

 9. L I L I J A skriver:

  Svar: Ja, se den :) Det var kul & annorlunda med 3D!

  Angående ditt inlägg här så tycker jag att det är lite rörigt/blaffigt med sån widget eftersom den tar så pass stor plats i varenda inlägg.. Den tar nämligen dessutom mycket fokus från själva inlägget i fråga, för man börjar genast undra vad det mer finns att se på.

  Den är ju smart om man vill få folk nyfikna på fler inlägg men du kan ju alltid själv länka inlägg som du själv gillar & som har med det inlägget du skriver om just då att göra (visst, det tar lite extra tid, men det kan vara värt det). Om du gör en grym sminkning kan du t.ex. lätt bara nämna ”vill ni se fler sminkningar så se även den & den & den sminkningen”, t.ex. & du kan ju även länka hela sminkkategorin om du inte pallar leta upp vissa speciella gamla inlägg ;)

  & på tal om kategorier så tror jag att folk som gillar något speciellt mycket kommer att klicka sig in i just den kategorin de är intresserade av för att se mer! & du är ju jättebra på just det här med att ha många specifika kategorier så folk lätt hittar det de är ute efter :)

 10. Yazmina skriver:

  Sv: Åh vad kul, jag skulle också kunna tänka mig att jobba som det :) Verkar vara grymt!

 11. Lite rörigt kanske men kan du inte lägga til lden så det passar in bättre på nå sätt och får det att se mer ”stilrent” ut eller vad man nu ska uttrycka det?

  Åh ja, only för me. Låter nice det :) Har verkligen svårt att få till det med lösögonfransar så behöver verkligen hjälp hehe :)

 12. Girly skriver:

  God morgon händer i dag?
  Tycker det bar en bra ideé behåll den
  puss & Kram Girl

 13. Helen skriver:

  Lite rörigt…. Men går det inte att få den till i högerspalten istället och att den bara finns med en gång???

 14. N I L M A skriver:

  nee tycker inte det blir rörigt :) har du försvunnit från Spotlife?

 15. N I L M A skriver:

  sv: okej men hade du funderat på det innan eller? för jag vet andra bloggare som försvunnit därifrån för att de tydligen ska dra ner på bloggare eller nåt?

 16. Behåll ;) haha
  Oj att jag inte märkte detta igår då jag svarade på kommentarerna. TACK så mycket för länkningen :D

 17. Stephanie skriver:

  Funderar på att också lägga ut den, men jag skulle välja att ha den i menyn till höger istället. Det blir lite jobbigt att ha den i alla inlägg.

 18. Ingela skriver:

  Oj här kände jag inte igen mig, faan länge sen jag var här, fy skäms. lite rörigt men kanske bara för jag är lite trött i bollen. allt bra annars? Hm trist att bilden inte gick hem, men det var min absolut första fan så lite osäkert då, kram

 19. Jag gillar’n!! :)

  Önskar att jag var lika haj som du på att göra en blogg – i såna fall skulle inte jag ha kvar min tråkiga som jag har nu! ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge