Posted by Wysteriia februari - 21 - 2013 12:38 5 COMMENTS

Efter presentationen av Daisy Beauty (som ni kan läsa om här) så berättade Therese Jirving från Kraft Cosmetics om Comfort Zone. Comfort Zone är ett spamärken som finns på bland annat Viking Grace (vi fick en ljuvlig ansiktsbehandlig med deras produkter!) och säljs därför främst på salong, spa och lyxigare hotell och här ser ni en lista på återförsäljare. Varför är det ingen i Dalarna som använder sig av Comfort Zone?

Comfort Zone har många hudvårdsserier så här finns det något för alla. Everyday är en serie med Cleansing Milk, Ansiktsvatten och makeupremover som jag är nyfiken på. Everyday är rik på naturliga aktiva ingredienser som ska väcka huden på morgonen och hjälpa till att gynna en cellulär återhämtning. Energigivande och syresättande faktorer hjälper till att försiktigt men effektivt rengöra och balanser ögon, läppar, hud och tar bort alla rester från smink och föroreningar.

Deras serie Hydramemory är en serie som återfuktar på djupet och ger huden ny vitalitet. Jag har faktiskt ansiktsmaksen från denna serien – love it!

Glorius Skin är produkterna som ger dig ett ansiktslyft på en gång! Nu kanske jag inte behöver ett ansiktslyft men visst vore det intressant att testa enbart för att se om man ser någon skillnad på en gång? Resultatet ska hålla i några timmar.

Active Pureness är för oren hy då denna serie hjälper till att rena och balansera huden! Men även om jag inte har direkt oren hud så ska jag testa scruben i denna serien för den är helt fantastisk! Den användes på mig under ansiktsbehandlingen och den kändes så otroligr fräsh så den kändes som ett måste!

Comfort Zone har fler intressanta hudvårdsserier och jag skulle gärna vilja plocka gobitar ur olika serier ;)

 

Den senaste nyheten från Comfort Zone är Skin Regimen! Dessa produkter har skapats av ett team av läkare och forskare och är en komplett linje för att korrigera tecken på åldrande och synligt förlänga en ungdomligare hy. Hudens fuktighet ska öka med 26% och rynkor minskas med 17%.

Vi fick med oss tre produkter ur Skin Regimen serien! Hydra Pro Cream Gel, Hydra Pro Booster och Night Renewer. Ska bli intressant att testa dessa, tror dom är bra till vintertrött hud faktiskt! :) Recension kommer så fort jag hunnit testa dessa!

Jag är verkligen mer nyfiken på Comfort Zone nu efter att ha hört mer om podukterna samt efter ansiktsbehandlingen (åh ge mig en till!).

Har du hört talas om Comfort Zone?

 

Tags : , Bloggevent, Hudvård

5 Kommentarer till 'Bloggresa med Daisy Beauty på Viking Grace – Del 2 – Comfort Zone.'

 1. Ann-Sofie skriver:

  Håller med, varför är det ingen i Dalarna som vill sälja Comfort Zone, låter ju lovande! :-)

 2. Beautybylinda skriver:

  Åh visst är det härligt med ansiktsbehandling :) spännande med nya prod. Ska bli kul att se vad du tyckte om dom sen :)

 3. Andréa skriver:

  Skin Regimen verkar som bra grejer!

 4. […] alla morgonaktiviteter (som ni kan läsa om här & här) och en sväng förbi Taxfreen så blev det dags för lite Lunchbuffé på Aurora. Lunchbuffé ala […]

 5. […] vill testa! Denna scruben var en av produkterna som användes på mig under SPA behandlingen på Viking Grace under Daisy Beautyresan! Jag föll som en fura på en gång och ha-begäret […]

Leave a Reply

CommentLuv badge