Posted by Wysteriia mars - 19 - 2013 19:28 3 COMMENTS

Under bloggresan med Daisy Beauty och Viking Grace så fanns Marcus Hartwall från glossybox.se på plats och resenterade företaget, hur glossybox startade och svarade på våra frågor! Men han presenterade även nyheten: The man box! Kortfattat en glossybox för killar med produkter som inriktar sig mer till killar! Skulle ljuga om jag inte var lite nyfiken på vad killarna kommer få i sina boxar :) Eftersom Stefan brukar sno mina hudvårdsprodukter samt duschtvålar så kanske han borde börja prenumerera ;) hehe

Den första boxen verkar släppas i begränsad upplaga så det är nog lite först till kvarn! I första boxen kommer 4 av 5 produkter vara i orginal storlek och kosta 169kr utan bindningstid. Sen kommer boxen komma varannan månad med 5 produkter (inte alla i orginalstrl).

Här kan ni läsa mer om the man box, samt förbeställa den! Det är som sagt ett begränsat antal boxar som finns tillgängliga! Något att ge pojkvännen i påskägget? ;)

Tags : , Bloggevent

3 Kommentarer till 'Bloggresa med Daisy Beauty på Viking Grace – Del 5 – Glossybox lanserar The Man Box.'

  1. Awesome Chemistry skriver:

    Har redan klickat hem en till mig..ehum..till pojkvännen!

  2. Maria S skriver:

    Mange hade nog svimmat eller nå xD

  3. Ann-Sofie skriver:

    Jag klickade hem en till maken faktiskt…ska bli spännande att se vad han tycker om den…:-) Det blir en överraskning för honom…:-)

Leave a Reply

CommentLuv badge