Posted by Wysteriia februari - 25 - 2013 23:38 5 COMMENTS

Sara, jag, Johanna, Zaida & Liselott!

Efter alla morgonaktiviteter (som ni kan läsa om här & här) och en sväng förbi Taxfreen så blev det dags för lite Lunchbuffé på Aurora. Lunchbuffé ala trerätters – förrätt, varmrätt och efterrätt. Men jag öste på förrätt och varmrätt på samma tallrik så tog ingen matbild för det såg inte så smakligt ut när jag väl var klar….haha!

Sedan fick vi en rundtur på båten, vi såg verkligen ut som turister då nästan alla hade en systemkamera i hösta hugg! ;) Här ser vi Kristina som filmar under resan. Jag fyndade lite från YSL, Chanel, Clarins och Guerlain som jag visar er senare! ;)

Oscar ala Carte där vi åt 3 rätters senare under kvällen.

Club Vouge där vi delvis ägnade kvällen på dansgolvet ;)

Det var lite svårt att fota under rundturen för det var massvis med folk överallt och jag vill inte att människor som inte vill synas på min blogg ska behöva hamna här ;) Så lite snålt med bilder från min sida ;)

Efter rundturen så blev det ledig tid för min del så jag softade lite i hytten och tog en välbehövlig powerboost ala Celsius! ;)

 

Tags : , Bloggevent

5 Kommentarer till 'Bloggresa med Daisy Beauty på Viking Grace – Del 3 – Buffé, rundtur och powerboost!'

 1. delinda skriver:

  åh vilken superresa :)

 2. Beautybylinda skriver:

  Jag har funderat på de där dryckerna. Är de goda? :)

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Beautybylinda: Jag tycker dom är goda :) Men dom inehåller MYCKET koffein så är du känslig rekomenderar jag inte att du dricker en hel ;)

 3. Honi skriver:

  Men åhhhh mys, saknar er allihop!

Leave a Reply

CommentLuv badge