Posted by Wysteriia februari - 5 - 2010 13:14 9 COMMENTS

Idag fick jag ett riktigt roligt mail! Jag och en vän ska få gå på Cirkus Möller i April! :) Sånt här unnar jag mig aldrig så jag ser verkligen framemot detta! :D Det är ju lite långt fram i tiden så jag hoppas inget ska komma ivägen för denna kvällen :) Så här står det bla om föreställningen ”Tv-succén Cirkus Möller åker ut på turné. Måns Möller med sällskap far ut på en ståhejig skrattresa i Sverige. Måns Möller bjuder in hemliga gästkomiker till varje föreställning. Det blir både kaos och sketcher med kända och okända men fängslande gäster på plats på scenen. 6-7 stycken per show. Jag har sett det här några gånger på TV och Sean Banan är ju helfestlig så hoppas han är med, HAHA ;D

Fredag den 23:e April kl 19:30 så kommer Cirkus Möller till Stadsteatern i Falun :) Alla dalabor borde helt klart bege sig dit! ;) HÄR kan ni köpa biljetter och HÄR kan ni läsa mer om Cirkus Möller :)

Brukar ni unna er att gå på såna här föreställningar? :) Jag tycker det ska bli jättekul att gå på denna! :D

Tags : , Allmänt, Tips., TV / Film / Musik.

9 Kommentarer till 'Cirkus Möller.'

 1. Emelinda skriver:

  Åh va roligt!! Älskar att gå på comedy-shows! Vi brukar ju försöka ta oss i väg ett par ggr per år på stand up, big comedy, raw eller nåt iaf.

 2. Blue Velvet skriver:

  Jag bor i helt fel stad, men annars hade jag nog unnat mig. För ett år sen var jag ju tex på melodifestivalen. Hoppas du får sköööööj! Möller är en riktigt söt lite råtta! =P

 3. Caroline skriver:

  Fuskis!

 4. Caroline skriver:

  SVAR: Ne precis. ;P

 5. N I L M A skriver:

  åh, det låter ju skitkul :D

  sv: mja, det var en hel del saker som gjorde mig besviken och missnöjd så det var därför.

 6. N I L M A skriver:

  sv: ja, det var det verkligen men så kan det bli ibland!

 7. Lollo skriver:

  jag tycker inte det är så roligt det programmet men vissa bitar, jag had eju inte tackat nej om jag hade fått gå om man säger så =)

 8. Matilda skriver:

  Jag ser inte det som tur, det är skicklighet :D

 9. Kashaya skriver:

  Vad roligt! Hoppas inget kommer imellan. Så himla kul att gå på något sånt där ibland.=)

Leave a Reply

CommentLuv badge