Posted by Wysteriia november - 18 - 2009 0:42 18 COMMENTS

Idag har jag & Izza varit på en visning av filmen New Moon :) Jag vet att den inte har preimiär förrän på fredag men detta är en av alla roliga saker med att vara bloggerska..;) Jag hade väldigt dålig koll på vilka som skulle dit men jag fick träffa Elin en liten stund iaf <3 :D

Filmen då? Jag är ju en twilight saga lover så jag älskade den! :) Och nu finns det ju inte bara en hunk att dreggla efter utan hela TVÅ!! Edward & Jacob som blev en hunk när håret klipptes av ;) Det tragiska är väl att jag är 25 och dom är 23 samt 17(?!?!). Barnarov men titta får väl gå bra ;)

Filmen var spännande (även om jag läst boken;P) och det blev väldigt många skratt och jag hörde flera ”naaaw” omkring mig ;) Själv fick jag till och med rysningar vid ett tillfälle, det ger väl en film bra betyg?! ;) Väldigt kul att se min favorit Dakota Fanning som Jane också, ser framemot att se henne i de andra filmerna med :)

30 Juni 2010 kommer tredje filmen Eclipse..jisses så jag längtar! Underbart att inte behöva vänta ytterligare ett helt år ju ;)

Nu ska jag gå igenom min goodiebag och se vad vi har fått för spännande med oss hem föruton godis (som försvann under filmen ;P). Riktigt bra ordnat event och efteråt blev vi bjudna på underbart god mat! :)

glad glad glad efter denna kväll! <3

Tags : , Allmänt, Bilder., Fest., TV / Film / Musik.

18 Kommentarer till 'då har jag sett new moon ;)'

 1. emzi skriver:

  Låter helt fantastiskt roligt!

 2. sv: Ja du får testa så får vi se vad du tycker =)

 3. SVAR:

  Tack goding för att du skrev det för jag har fått ett gäng kommentarer idag ifrån folk som skrivit att alla söker in där & att jag ljuger & det ena med det tredje om att ens ha blivit tillfrågad :P

  Underbart att du redan sett filmen! Jag skulle också vilja ha en lika stor blogg som dig så att jag fick gå på premiärer i förväg :D Dock vet jag inte om Sundsvall har något sånt för sig ;)

 4. Aaaaah dumma dig du kan inte skriva så när det är en dag kvar för oss vanliga dödliga haha!:D Åh men nu längtar jag bara ännu mer!:D Du var super fin:D

 5. cia skriver:

  Härligt med en sån toppenkväll!!! :D

 6. Ellinor skriver:

  Jag har inte ens sett den första jag:S

 7. Lovisa Fjellet skriver:

  Hur kan Dakota Fanning vara din favorit? Jag menar, jag vet inte ens vem hon är! :P

 8. Lovisa Fjellet skriver:

  Veronika bestämmer sig för att dö. Står det bakom ditt huvud ^^

 9. Maria Sjöden skriver:

  ååå =) jag vill oxå se den filmen! Vad fin du var också :D

 10. Zandra skriver:

  Okej, detta börjar kännas wierd. Och du får inte tro att jag är nån ”stalka Cillas accessoar garderob” =P
  Men den där huvudbonaden då?
  vart har du köpt den? är det ett diadem med sedan lite fluff å så tyll draperat? =)

  Saken är ju den att Mormor dog i fredags och jag skulle vilja ha något med sådan drapering på hennes begravning i början av december, men det verkar jäkligt svårt att hitta =/

 11. Catwalkqueen skriver:

  Ja det är verkligen jättejätteskönt för då slipper jag gå ifrån kunderna så att de kan känna att jag ger dem min tid inte är en yrhöna som springer och svarar i telefon hela tiden =)
  Dessutom vill jag vara ledig en dag kan jag vara det eftersom de antingen kan boka via nätet eller via receptionisten ;)

  Jag ska lägga upp en stor bild sen men jag tyckte det såg jättebra ut för att vara nybörjare =)

 12. SV; Om du inte har sett s13 med bara tjejer under 5,7″ så har du missat snart en hel säsong :O Men lyllos dig då :D Kan du se igenom allt på en gång och slipper vänta ;D

 13. Tove skriver:

  Ååå jag är så avis! Jag vill oxå vara en poppis bloggerska så jag får såna fördelar, jag skulle vara nöjd med att vara specialinbjuden endast till twilight saga events. Eftersom jag är en nörd jag med. Och du, jag är 26 och dreglar över Edward, oj förlåt, Robert Pattisson iaf, så det är okej. ;)

 14. Emelinda skriver:

  Jag ska se filmen nästa vecka, kors i taket :P Fast först borde jag kanske se Twilight ;)

 15. Zandra skriver:

  Aah okej, då ska jag ta å svänga förbi i forum å se om de har någon kvar! ^_^
  Annars får jag nog snart göra en själv.. hmmm

 16. Jennie skriver:

  Å vad roligt! Tyckte du var fin med svarta kläder till röda läppar!

 17. Ååh vad avundsjuk man blir! Hade också velat gå på världspremiären. Nåja! På fredag ska jag se den iallafall! Can’t wait!

 18. Karin skriver:

  Åhhh va roligt!
  Väntar m spänning tills vi dödliga/vanliga får se den :)
  Kram påre tjejen :)

Leave a Reply

CommentLuv badge