Posted by Wysteriia april - 11 - 2008 19:16 7 COMMENTS
För läääääänge sen så blev jag medlem i Buzzador (värvningslänk) enbart för att vara snäll mot en polare och sen tänkte jag inte så mycket mer på den sidan! ;P haha. Men idag fick jag ett mail från dem där jag hade chansen att få pröva på Dove Go Fresh produkter. Så för första gången så loggade jag faktiskt in på sidan, hahaha ;) Har tackat Ja till erbjudandet men tydligen var det inte säkert att jag var en av dem som fick testa dessa produkter?

Kan någon som använder sig av Buzzador vara vänligen och förklara vad det hela går ut på och hur det fungerar? ;)

Tags : , Wysteriia vill ha hjälp!

7 Kommentarer till '[ Dove Go Fresh. ]'

 1. Sanna skriver:

  Jag är medlem där fast jag inte helt kom ihåg att jag var det. Fick mail om att prova tandblekning och jag tackade ja och det var inte heller säkert att jag skulle få det men sen fick jag ett till mail om att det är på ävg hem till mig. :)

  Antar att det är ett sätt att prova nya grejjer och ge betyg? (daaah) hehe.

 2. Erika skriver:

  Jag är medlem där men har bara fått vara med i två kampanjer hittils, en där jag fick hem extra halstabletter och en där jag fick kattmat.Man ska testa grejjorna, berätta om dem och låta vänner och bekanta testa och sedan rapportera in om resultatet. Rätt kul faktiskt. Jag vill också testa dove =)

 3. Emma skriver:

  Du får hem produkterna, helt gratis självklart. Sen får du prova dom i kanske en månads tid eller så. Efter det loggar du in på ditt konto på buzzador.se och klickar på en länk där du får svara på frågor om produkten. Krångligare än så är det inte ;D
  Och du får utförliga instruktioner i paketet! :)

 4. Linda skriver:

  Blev medlem för typ 1 år sen o har ”bara” fått 2 paket än så länge..de är inte snabba inte..hehe :)

 5. Caroline skriver:

  Hej.
  Jag buzzar.
  Har bland annat fått en gäng halstabletter o rabattkuponger att dela ut till vänner o bekanta. Kattmat lika så. Sen ska man ge ett omdöme på hemsidan. Lätt som en plätt o kul att få nya grejer att testa. Vi är ju då alltså derar reklamambassadörer.

 6. Helen skriver:

  Det går just ut på att du som buzzador ska testa nya saker och ge bort till dina vänner och sedan skicka te dom vad du och dian vänner tyckte.. :) så enkelt är det..
  Bra grej då man får mkt saker gratis.. och man e oftast först med att testa nya saker.. :)

 7. Emma skriver:

  Om du värvar folk får du poäng, och har du mkt poäng är det större chans att du får delta i fler kampanjer och så :)

Leave a Reply

CommentLuv badge