Posted by Wysteriia mars - 28 - 2012 14:17 6 COMMENTS

David börjar nog tröttna på mitt tjat om att jag vill att lägenheten ska inredas i vitt vitt vitt men det får han överleva för 2:an vi bor i är liten och den behöver absolut inte kännas mindre och vitt känns enligt mig rent och fräscht. Sovrummet är riktigt litet och det har bara två garderober så det får inte plats så mycket mer än en säng och en byrå för sen är det fullt, tyvärr. Så jag skulle vilja inreda hela rummet i vitt så det känns luftigare. Hemnes serien på Ikea känns som ett bra budget alternativ sängen, byrån och sängbordet ingår i den serien. Lampan maskros skulle jag vilja hänga i taket då vi fortfarande saknar en taklampa i sovrummet…ja jag vet..hej nyinflyttade! ;) Gardinerna kommer från Jotex och kommer nog beställas hem ganska snart då dom enbart kostar 98:- vilket känns som ett klipp! :)

Det går verkligen långsamt att inreda lägenheten som jag vill ha den men tids nog hoppas jag att lägenheten känns som ett hem. För mig är det extremt viktigt att jag trivs med allt runt omkring mig annars mår jag inte bra själv. Jag hoppas mest att David kommer gå med på att fixa lägenheten något så när som jag skulle vilja ha det.

Tags : , Inredning

6 Kommentarer till 'Drömmar i vitt!'

 1. Kashaya skriver:

  Lampan var riktigt läcker! Trist du inte kunde komma på Apotekets träff igår.

 2. Maria S skriver:

  Fina grejer du spanat in , maskroslampan har ju mamma i matsalen :)

 3. Junitjej skriver:

  Det är verkligen fint med vitt!!

 4. Annie skriver:

  Helt rätt, tycker jag!! Och vill man vara riktigt budget kan man ju måla om det man redan har, får av någon eller köper superbilligt på blocket eller på second hand. Vitt är fräscht, dock tycker jag att för mycket riskerar att bli lite kallt :-)

 5. Ann-Sofi skriver:

  Vilken bra smak du har :-) Hemnes är en underbar serie. Har själv den vita byrån på bilden och jag lovar att den sväljer hur mycket som helst! Ett perfekt val om man bara får plats med en förvaringsmöbel.

 6. Fanny skriver:

  Fina grejer!
  Det är verkligen min mammas stil,
  hon skulle vilja ha allt det där! :)
  Jag tycker också att det är en vacker stil,
  men det är den indiska inredningsstilen
  ligger mig närmast hjärtat!

Leave a Reply

CommentLuv badge