Posted by Wysteriia maj - 16 - 2009 0:31 10 COMMENTS

fotograf: gunnar e. grafiker: ingela s. modell: cecilia aka wysteriia.

min kväll har bestått av filmen ”helens små underverk” tillsammans med mamma, chips & dipp, helt perfekt fredagkväll om ni frågar mig! ;) jag tänkte lägga mig i sängen nu och kolla något avsnitt av sex and the city säsong 1 ;) det var ett tag sedan så det är dags igen känner jag, hehe ;) imorgon tänker jag ta en skön sovmorgon (hoppas jag!), tänker inte gå upp innan klockan 10! sedan får vi se vad min lördag har att bjuda på. har lite olika valmöjligheter så vi får se vad orken och lusten säger ;)

puss och god natt med er! :)

Tags : , Allmänt

10 Kommentarer till 'en fredagkväll i min smak.'

 1. Du ljuger!!! Du skrev en kommentar 09.59 och du skulle inte GÅ UPP innan tio. ;) Haha.

  Gillar bilden, den är mystisk! =)

  Och ja, haha. Martin han är rolig.. Riktig humor! ”Hej allihopa… Oj vad många ni är!” Haha.

 2. Haha ja, det får du göra. Jag skulle gå upp vid halv tio (ska iväg till introduktionen av sommarjobbet nu vid 11) men vaknade vid nio men vägrade gå upp. Haha. Låg bara och skruvade på mig.

  Ha en bra dag! :D

 3. Sassy skriver:

  Tack! Ja, lite galen är jag nog, men det ska bli så himla kul!

 4. Linda skriver:

  Åh, den filmen är ju jättemysig! synd att jag inte visste att den gick, för då hade jag velat se den. Bra att du fick en mysig kväll i alla fall!

 5. nina skriver:

  jag har alltid gillar peacemärket, tycker det är en snygg & stilren symbol. dessutom är ju betydelsen av märket mycket bra! :)

  kramar!

 6. Miss0 - svensk tjej i Oslo skriver:

  Låter som om vi körde på samma en fredagskväll förrutom att jag var själv då hehe. Men ja jag vet, jag åt chips och dipp men nu är det faktiskt helg =)

  Skönt att ta det lugnt på helgerna ibland också :)

 7. Angelicas Closet skriver:

  Mums med chips! :)

 8. Jag använder gärna primer som bas då det sitter bättre, har du annars något tips på en bra bas? :) (om du orkar svara)

 9. sv: aha okej. Har inte testat det faktiskt. Jag lägger en ögonskuggebas sedan lägger jag en cremeskugga ovanpå så att vanliga skuggor ska fästa bättre :)

 10. carolina skriver:

  riktigt snygg bild, annorlunda:)

Leave a Reply

CommentLuv badge