Posted by Wysteriia maj - 25 - 2010 14:33 15 COMMENTS

Handling: Året är 2019 och ett virus har förvandlat större delen av mänskligheten till tvättäkta, blodsdrickande vampyrer. Vampyrerna har tagit över samhällsapparaten och styr  regering, polis och militär. Här och var finns små grupper av människor som klarat sig från smittan och de är naturligtvis hett villebråd för den blodtörstiga massan. – Från Moviezine.

Jag gillar filmen jättemycket, tycker storyn är bra, bra skådespelare, helt ok effekter, läckra vampyrer etc. (helt plötsligt började jag liksom tycka att ethan hawke är snygg) Jag reagerade dock på att huvudrollen – vampyren Edward – har samma namn som favvo vampyren och irriterade mig på det i 3 sek ;) Det är i alla fall en bra Thriller/Skräck om ni frågar mig ;)

Tags : , TV / Film / Musik.

15 Kommentarer till 'film: daybreakers.'

 1. Nadja skriver:

  Jag tycker slutet på filmen gjorde att filmen blev rutten :(

  1. Wysteriia skriver:

   men ditt neggo sluta nu ;) jag kan ju inte skriva slutet här men det gick ju bra så jag är nöjd, haha! Lite oväntat tyckte jag själva upptäckten var också, roligt! :D

 2. Ja men visst var det snygg färg på shortsen? Kan nog bli jäkligt snyggt till ett par bruna ben sen :) Det dumma för mig med shorts är att min rumpa inte helt fyller ut och magen är över kanten haha. Men det var väldans bra pris så måste klicka hem dem så fort jag få pengar. (om jag nu får det snart…)

  Värst vad det är poppis med vampyrer nu då. Vampyrer överallt ;)

  Btw, om du kan komma på Bloggfesten så kanske jag kan få åka med dig en bit (tanke på hur du kommer köra) så kan du ju få bensinpengar för det.Men det beror ju OM du kommer samt när du åker hem igen. Jag måste iaf vara hemma till den 6:e juni tänkte jag.

 3. Kashaya skriver:

  Den måste jag se, älskar vampyrfilmer.=)

  Sv. Ah skoj med TV-spel. Hade gärna ägnat kvällen åt det istället för plugg.

 4. Hanna skriver:

  jag tyckte filmen var lite konstig. i början och slutet var det några fåglar eller annat djur som skrek och det var inte det mysigaste ljud att höra på bio ;D

 5. Jag kollade på kartan och det hjälpte mig inte så mkt tyvärr ;) Jag är ju så kass på hur sverige är så hade nog en annan bild i huvudet :P hehe.

  Klart du kan komma på torsdagen! Kom när du vill isåfall ^^ Ja, festen är på fredagen :) Ja, det är väl på tiden att du tar och pallrar dig hit till Oslo ;)

 6. simone skriver:

  snygg header!

 7. pelle skriver:

  Hahah, nej du måste testa hur många dubbelhakor du får! xD

 8. MICHAELA D skriver:

  Svar: Tack så mycket! :D

 9. Den lät spännande men vampyren såg ju skitläskig ut!

  Ja, jag skulle nog också kunna vända på dygnet om jag inte jobbade, känner mig som mest kreativ när jag ska lägga mig :)

 10. CC skriver:

  Ethan Hawke har alltid varit snygg så det så :)
  inte sett denna film…

 11. Pernilla skriver:

  Daybreakers är verkligen bra! gilar hela konceptet att det är människorna som måste gömma sig istället för vampyrerna. Har du sett The Human Centipede? En av de sjukaste filmerna jag har sett men.. sevärd :P

 12. bitte skriver:

  ush höll på att pinka på mig bara när jag såg bilden. ingen film för mig

 13. Köpte den i Thailand, men har inte sett den än, får ta och göra det :D

Leave a Reply

CommentLuv badge