Graffiti nails från isadora.

Graffiti nails från isadora.

Titta vad jag hittade hos Katta kvack – graffiti nails från isadora! Ett lack som man penslar över sitt vanliga lack för att få olika mönster på naglarna. Häftigt va? Kommer komma ut i butik i Augusti och det kommer finnas i olika färger men jag kommer nog helt klart köpa mig ett i svart! Ser ju riktigt coolt ut :) 69kr per flaska vilket jag tycker är ett jädrans bra pris!

Kommer du testa på graffiti nails?

22 svar på ”Graffiti nails från isadora.

 1. Åh coolt, klart jag vill testa ett sånt lack :)

  Jamen det tycker jag låter som en bra ide. Jag vill gärna få chansen att plåta dig igen, då förra gången får väl knappast räknas :P
  Vi får styra ihop en privat liten fototräff och plåta tills klickarfingret blöder ;)

 2. wow, kan detta funka?? Får mig att tänka på när tomtenissarna i Kalle Ankas jul målar ett schackbräde med en färgburk o pensel ;)

  Läckert..japp jag kommer att testa det

 3. Hej!
  Jag är fortf lite krasslig, men är det bättre imorrn så hör jag av mig!
  Måndag annars?
  Joggar du något?
  Kram

 4. Åh är det tillbaka igen! Hade sånt nagellack när jag var yngre. Det ser coolt ut. Men nytt äre icke.

  1. Jaså? Hade no idea om att det funnits tidigare då jag aldrig sett det innan :D Ser ballt ut hur som helst :) Jag vill testa!! :D

 5. fasen va kul :) Fast jag brukar ju dock måla alla mönster själv. Vi har jättebra penslar på cloey nu som man kan måla med ^^ Men det är nog ändå en produkt som jag vill prova :)

 6. jag köpte ett svart idag 6/8 på åhlens! de svarta med rosa under är sjukt snyggt och blir en ny stor favorit hos mig =) kan tänka mig svart och vitt blir riktigt snyggt med, men alla färger ska testas! =) superenkelt med, bara måla på åså drar de ihop sig typ när de torkar antar jag och bildar då massor med sprickor =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge