Posted by Wysteriia oktober - 3 - 2012 12:56 8 COMMENTS

När man får pressprover och även köper mycket eget smink så blir det snabbt en hel del som ska testas och visa upp här i bloggen! Igår när jag höll på och röjde så valde jag att placera sånt som jag ska testa här näst i detta stället! Resten som ska testas men som får vänta lite har jag lagt i en av lådorna i skrivbordet.

Förvaringsstället kommer från mihi och kostar 349kr. Det funkar perfekt förutom att jag kommer plocka bort dom små locken som följer med, ni ser dom i yttrehörnorna om ni kollar nog. Egentligen är det tänkt att man ska ha pads och tops där men jag vill ha produkter där istället som står på tur :)

Nu får jag själv väldigt enkel översikt över vad som ska testas, recenseras eller visas upp i alla fall för det står rakt framför mig vid sminkhörnan! Perfect!

Tags : , Sminkförvaring

8 Kommentarer till 'Här kommer allt som står på tur att testas placeras!'

 1. Elin Fagerberg skriver:

  Smart! Jag önskar att jag hade bättre ordning bland alla mina pryttlar..

 2. FruVesa skriver:

  Väldigt smart! Jag har just sorterat så jag har det som ska testas och visas separat åtminstone i en låda… Det är bättre än innan iaf.. =)

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till FruVesa: Ja men det blir lätt lite rörigt..det var en salig röra hos mig nyligen..skönt att jag har börjat få lite bättre koll på grejjorna :D

 3. Tina (Beleza) skriver:

  Smart! Jag har ju två sminkställ. Ska nog göra som du och ta det mindre till nyinkomna produkter. När jag får ändan ur och orkar städa sminkbordet vill säga. ;)

 4. Johanna Djerf skriver:

  läppstiftet till höger känner jag igen!! :D
  kommer du ihåg hur lyckliga vi var när vi köpte dom i tallin?? :D :D

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Johanna: Bästa klippet ever det ju! ;)

 5. AnnaKaize skriver:

  Så snyggt det var! Så där ska jag också göra- inte för att jag ska testa nåt men bara för att det var fint :)

Leave a Reply

CommentLuv badge