Posted by Wysteriia mars - 15 - 2011 0:44 4 COMMENTS

Idag har jag varit till Borlänge för att sminka för tidningen nolltvå och fotografen Ryan Garisson. Riktigt roligt att få åka på en liten tripp utanför kommunen även om jag var riktigt trött på hemvägen! ;) Kom hem ganska så precis runt midnatt! :) Har sminkat en brudgum och en tjej som ägde själva butiken med brudklänningar :) Kommer inte ihåg namnet på butiken just nu..skyller på min extrema trötthet! Även en makeuptjej vid namn Emma var på plats och hon är verkligen duktig på hår så jag tog en liten snabblektion med henne där när hon fixade håret på modellen som skulle agera brud för dagen :)

Nu ska jag dock tvätta av mig sminket och peta ur linserna som är allt annat än trevliga att ha i ögonen just nu!

Tags : , Allmänt, Makeup by Wysteriia, Plugg & Jobb.

4 Kommentarer till 'Hemkommen efter en dagstur till Borlänge!'

 1. Jessi Fox skriver:

  fan va snajsigt o komma hemifrån!

  lämnade en kommentar i ett gammalt inlägg som jag antar att du inte har läst ännu?? rotade nämligen lite i dina arkiv i hopp om att få läsa ett utlåtande om yves rochers smink.. har du testat löspudret på dig själv? hur sitter det?? vet att du har köpt det så slingra dig inte ;D

 2. SOFIAS skriver:

  jag kikade in och önskar dig en trevlig dag!

 3. Maria S skriver:

  Svar på bägge kommentarerna i min blogg ;)
  Ja gillar David American Pie stuket så gillar han garanterat den där filmen Collage också, det va bra slökollar film och jag småskrattade lite för mej själv :P

  Ja undra på vad man ska lägga in för mellanmål *humm* Inte bestämt än om jag kommer köra strikt Gi eller Lchf eller nå mellanting. Har svårt att bestämma mej & vet inte vad jag kommer att kunna sköta / hantera.
  Frukt äter jag inte mer än nån i veckan så tror inte dem kan vara skurken riktigt heller :P

 4. Jessi Fox skriver:

  hahahhahaha sorry att jag har spammat sönder dig! well okej.. funkar med andra ord som vardagssmink. snygg som fan du är i håret btw. rött klär dig!

Leave a Reply

CommentLuv badge