Posted by Wysteriia mars - 21 - 2010 15:14 11 COMMENTS

Bilden har jag stulit rakt av från Osannda (Stina.)

Igår var det plåtning för designwerket som stod på schemat hela dagen! Allt flöt på jättebra och det var verkligen jätteroligt, himlans skönt gäng! Jag stod för sminket som syns lite halvbra på bilden ovan ;) Dyker kanske upp någon bättre BTS bild från Tobias Fischer senare :) Jag fick även med mig lite plagg hem från Designwerket både till mig själv och till er ;) Men mer om det tar vi senare för nu kurrar min mage! :)

Tags : , Makeup by Wysteriia, Plugg & Jobb.

11 Kommentarer till 'honey, i´m home again!'

 1. Låter som du har haft det bra då ;) Kul att du fick med lite kläder! Höhö :)

  Hm, jag är rätt otålig just nu.. och det går så seeegt med produktionen! Är rädd att det kan vara försent vilken dag som helst :/ Men vi får se. Det är min kombo som kommer få ta smällen om det inte skyndas på.

  Btw, var makeup utbildningen svår? Börjar bli lite sugen på det igen hehe.

 2. CC skriver:

  Nice jobb!

  sv: haha den nageln gick av ofta! Bara att lappa och laga dit den igen ;) Och man kan inte tro att Camelot varit så liten va :)

 3. emilie skriver:

  Sant, men det här var verkligen kasst :P Jag fick bubblor under på något sätt, så nu har jag tagot bort det. Det var liksom som gummi som jag kunde dra av nageln :P

 4. Ja visst var det cool detalj? :) Har svårt för jackan så kör med sånna leggings istället ;)

  Ja, jag har hört att det är svår branch att få jobb i. Tyvärr. Och här i Norge ser det nog inte bättre ut. Får stå framför spegeln och försöka att se till att bli självlärd istället då ;) Kan inte du göra videoinlägg om hur man sätter dit lösögonfransar? Tips osv? Vilka du rekomenderar och till sist hur man sätter dit dem jävlarna?

 5. alex skriver:

  Skit fin bild!

 6. bitte skriver:

  Hello ja det är den verkligen. Härligt med kläder

 7. Lotta skriver:

  Hehe, ne jag hobbar ju inte på Nelly, även om det skulle vara ett drömjobb ;) Men vad kul! Har du varit där och sminkat eller?? :)

 8. Yazmina skriver:

  Sv: Ja det är så roligt :) Längtar sååå till balen! :) Hur är det med dig då? =) Kram!

 9. sv: Widgeten heter LinkWithin :) Den är kalasbra, om den krånglar är det bara att skriva till dem så fixar de det. Vet inte om man hittar den om man söker bland tillägg, så här är direktlänken http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget

 10. sv: Jag har försökt att kika men jag går vilse i redigeraren för tilläggen, så tyvärr så vet jag inte.

 11. Ann skriver:

  Du börjar ta fart som MUA nu =)

Leave a Reply

CommentLuv badge