Posted by Wysteriia februari - 19 - 2010 14:12 10 COMMENTS

jag tänkte bege mig ut i snövädret för att åka in till nordstan en supersnabbis. ska hämta ut något paket också innan det är dags att börja tvätta klockan 16. har en väldigt simpel outfit idag då jag ändå bara kommer gå runt i ytterkläder när väl folk ser mig ;P mitt hår har jag inte ens borstat idag som ni ser ;) haha! jag ska ju ha pannband på mig + att det snöar så jag orkar inte bry mig ;)

skor – converse, strumpbyxor – åhlens, kjol – gina tricot, svart baslinne – gina tricot, vit topp – avanna, armband – bik bok & cocoo. ögonskuggorna kommer från viva la diva och sminket är nästan identiskt med det jag hade i onsdags ;)

Vi hörs senare idag <3

Tags : , Accessoarer, Allmänt, Bilder., Face of the day, Makeup by Wysteriia

10 Kommentarer till 'I am in a good mood.'

 1. Ingela skriver:

  Snyggt! Hm jag tänkte åka både på jönköping å hallsta. Hur länge blir du kvar i götet? Klart du ska höra med Martin, jag kan komma å sminka ha ha, mjaaaauuuu kramis

 2. dorion skriver:

  underbar färg, den ljusa, vad heter den?

 3. jennica skriver:

  Ajaja, stackars vita Converse som ska ut i slasket =) Ha en fin dag, kram!

 4. Carolina skriver:

  Bra, för jag har så torr hud nu på vintern! Så fina bilder ♥

 5. Hej!
  Riktigt snygg blogg du har ! Kommer jag helt klart att följa ! :-)

 6. Emilie skriver:

  Sv: bra, du kan ju inte ha de där sittande där och ta upp plats ;D

  Vad är det för viva la diva skuggor du använder förresten?

 7. http://denialations.wordpress.com/ skriver:

  Svar:
  ja, den ser otroligt snygg ut i design och innehåll. Själv har jag inte hunnit bygga upp min riktigt, bara rent standard än sålänge. Ser rätt tråkigt ut, men snart får jag ta tummen ur och snygga till den . ^^

 8. Ja det stör mig nått oerhört! Dom ska fan inte ha ett öre mer från mig. Som dom inte redan mjölkat en på det pyttelilla man fått in. Sa inte Tomas att ”allt som hörde till Spotlife” skulle bort från sidan. Och sedan undrar jag hur det blir med våra intäckter, får vi allt som kommer in fram tills mars, eller tar dom de som kommer in nu efter att vi fått kicken?
  Ska försöka få flytten gjord så fort som möjligt. Ja wordpress kan han, och det är de han ska göra min blogg i, så att jag enkelt kommer åt allt och sådär. Så de ska inte vara några problem där.

 9. Blue Velvet skriver:

  ow vilken snygg make up!!!!!!

 10. Maria S skriver:

  Snyggt jue :) Brukar inte heller alltid borsta mitt hår *hehe*

Leave a Reply

CommentLuv badge