Posted by Wysteriia maj - 24 - 2013 12:00 6 COMMENTS

Orly har under våren släppt en kollektion som heter Mega Pixel FX som är en sidokollektion till den pastelliga vårkollektionen Hopa&Freedom fest och sommarkollektionen Mash-up! Denna kollektionen består av 6st finfördelat, holografiskt, skimmrande glitterlack som skapar en textur som liknar stjärnhimlar och silverbad i en matt, pixlad yta. Ett otroligt djup och effektfull finish! Lacken ska även ha en formula som torkar snabbt och har lång hållbarhet!

Nu när jag läser beskrivningen så förstår jag att detta måste vara Orlys variant av ”Liquid sand” lacken? Man ska använda baslack men inte topplack på dessa får att få den matta men effektfulla ytan!

I min pressrealese står det att dessa även ska vara lätta att ta bort! Spännande, glitterlack brukar ju vara ett rent helvete att bli av med ;) Dessa lack släpps med Orlys nya förpackningarna och har den lila korken då dessa går som ”speciallack”.

Dessa finns alltså redan ute i butik för 135kr styck och säljs bland annat på eleven.se (annonslänk)

Jag har fått pressprover på Silver Pixel & Rose Pixel, dom två nyanserna som jag personligen tycker ser tråkigast ut men nu när jag kopplat att det är ”sandlack” så kan det nog bli riktigt spännande ändå! :) Jag brukar dras till turkosa nyanser och så även i detta fallet, Aqua Pixel ser väldigt spännande ut!

Vad tror du om denna kollektionen? Börjar vi tröttna på alla ”sandlack” eller ser du framemot MegaPixel FX kollektionen? :) Vilken nyans skulle du vilja haffa?

Tags : , Makeup kollektioner., Naglar/Händer

6 Kommentarer till 'I butik nu: Orly MegaPixel FX.'

 1. Malin skriver:

  Jag har ju fortfarande inte provat något liquid sand lack, så jag är då inte trött på de ännu! Jag tycker den ljusa silvriga ser snyggast ut, tänk ett par knastrande silvriga naglar på brunbrända händer, åh så snyggt! :D

 2. Jag älskar fortfarande texturlacken och jag skulle lätt kunna tänka mig Aqua Pixel och Pink Pixel. De ser superfina ut. :-)

 3. Maria skriver:

  Klart man inte kan tröttna på strukturlacken, jag älskar dem, känns som att jag precis upptäckt dem hahahaha, men jag tycker färgerna ser otroligt trista ut, vill a swatches ;)

 4. Dessa ser också spännande ut! Gillar verkligen Black och Plum Pixel :) Finishen är över förväntan!

 5. Elin skriver:

  Fina! Jag skulle nog köra på Black Pixel, mest för att testa en färg som inte är så poppig som många andra sandlack. Men Aqua ser fin ut också :)

 6. Viktoria skriver:

  Men hallå, rose-färgen ser ju helt fantastisk ut!

Leave a Reply

CommentLuv badge