Posted by Wysteriia maj - 5 - 2009 20:22 11 COMMENTS

idag efter skolan så har jag & lisen tränat på att sminka 50-tals klassisk glamour makeup ala Marilyn Monroe :) Modellering, fransmarkering, pärlemorskugga över hela locket, globskugga, eyeliner m. vinge fransar, rouge och perfekt mun. Vi körde denna sminkningen i skolan idag också, jag sminkade en annan tjej vid namn emma då som jag tyvärr glömde ta kort på. lisen gillar inte att vara med på bild men jag lägger upp dessa två på henne iaf ;) sorry lisen! sedan är det hon som sminkat mig :)

jag tycker vi båda gjorde ett bra jobb och nu när jag körde denna sminkningen för andra gången så var jag till och med 20 minuter snabbare och jag tycker ändå resultatet blev bra :) jag är fortfarande lite långsam (ok jättelångsam ;P) när jag sminkar så det känns bra att jag iaf gjorde det snabbare andra gången :)

På torsdag har vi praktik, yey! Vi ska sminka ett band från dalarna och jag försökte precis ringa kontaktpersonen som självklart inte svarade *hm* känns lite jobbigt då jag egentligen har lite telefonskräck och måste peppa mig själv bra länge innan jag törs ringa samtal sådär ;) men jag lämnade ett meddelande att han kunde väl ringa upp ikväll eller imorgon efter klockan 13 så jag hoppas han gör det nu :)

trots att jag, lisen & ryan smällt i oss varsin pizza tidigare idag så börjar min mage kurra nu så måste nog fixa lite käk ;) hihi. kisses for u!

Tags : , Bilder., Makeup by Wysteriia, Plugg & Jobb.

11 Kommentarer till 'idag har vi tränat lite efter skolan.'

 1. Lovisa Fjellet skriver:

  Var du verkligen tvungen? :D

 2. Anna skriver:

  Åhh åhh åhhhhh, vad kul du verkar ha på dagarna!! Sen får du komma hit o lära oss så vi blir proffas allihopa ;)

 3. Klart man frestar! Haha. Kan lova att de var gudomligt goda. ^^

  Man ska ta god tid på sig.. Övning ger färdighet, snart kommer du kunna sminka så där med förbundna ögon. =) Och jag har också telefonskräck, eller jag har haft. Efter att jag fick massa snusksamtal och skit. Men jag har jobbat på det så det är bättre. Förut kunde jag aldrig svara om det är anonymt, nu får jag lite magknip men svarar i alla fall. Alltid något! :D

 4. maria skriver:

  Vad får du sminka för band? *nyfiken*

 5. Marika skriver:

  Gu va häftigt.!!
  Vill oxå bli sminkad..
  Om ni är i småland så hojta till:)hihi

  Natti

 6. Alexandra skriver:

  Oh, I like it a lot!

 7. amanda skriver:

  coolt sminkad måste jag säga

 8. Joanne skriver:

  Vad snyggt du målade amorbågen på din vän!

 9. Anna skriver:

  Ska i sommar åka nå ladys bla bla under classic car week och alla måste vara utklädda i 50 tals stil. Får man beställa makeupen eller? :P

Leave a Reply

CommentLuv badge