Fungerade Isadora Growth Mascara?

Fungerade Isadora Growth Mascara?

Före/Efter

Jag upplever mina övre fransar som fylligare men absolut inte längre! Jag vet inte om jag fått ett bättre resultat genom att även använda serumet men att enbart använda mascaran i 1 månad fungerade inte på mig på det sättet som jag hade önskat själv! Då fuskar jag hellre till mig mer längd & volym med en mascara jag tycker om än att använda Isadora Growth Mascara tyvärr!

På mig fungerade inte Isadora Growth Mascara som jag hade velat och jag kommer inte köpa denna för att testa igen! Jag kommer inte heller köpa den för att använda som en vanlig Mascara utan kör helt klart hellre på en som ger bättre resultat som tex favoriten Big Bold. Så lite synd att själva mascaran inte ger mer volym för då hade jag gärna kört på en till enbart för att testa om jag hade fått mer resultat om jag kört på den lite till! Och testat den tillsammans med serumet!

Resultatet med en sån här produkt är nog väldigt individuellt så ska bli spännande att se om andra har fått resultat på längden! Jag ska kika lite extra på recensioner från dom som testat både serumet och mascaran för misstänker att dom fått bättre resultat än mig!

Så kanske värt ett testa om du har glesa fransar men är det längden du är på jakt efter så blir jag lite osäker på om den verkligen fungerar! Jag vet inte om mina fransar direkt fått längre livslängd (därför dom blir längre då dom lever längre) och det vore väl dumt att förvänta sig resultatet som man kan få av tex neu lash.

Jag är lite besviken då jag hade hoppats på att Isadora skulle trollat fram en WOW mascara men jag känner mer WOW av att applicera deras Big Bold då mina fransar ser bättre ut med den mascaran än med Growth Mascara och då jag inte upplever någon jätteförändring på mina fransar efter 1 månad så nja…inget mer Growth Mascara för min del. Jag återgår till Big Bold! ;)

11 svar på ”Fungerade Isadora Growth Mascara?

 1. Jag tycker nog att underfransarna ser lite längre ut? Fylliga som tusan blev de ju hursomhelst, men jag förstår att du är besviken om du var ute efter längden… Jag ska nog testa ändå, eftersom det är så billiga grejer jämfört med andra liknande produkter :)

  1. Svar till AnnaKaize: Fylliga ja men på bilden upplevs dom nästan kortare och fylligare efteråt än längre..vet inte om fylligheten lurar ögat! Jag ser i alla fall ingen direkt synlig skillnad som jag gjorde med neu lash, då SÅG man ju verkligen en gigantisk skillnad. Så njäe..någon synlig mm eller 3 hade jag hoppats på på längden ;) Synd jag inte gillar själva mascaraborsten mer för då hade jag gärna fortsatt en månad till bara för att se om det gett något resultat om jag fortsatt! :)

   Men jag tror det ger mer om man applicerar serum direkt på fransraden och inte på själva fransarna.

 2. Spännande läsning! Jag tycker nog man ser lite skillnad, men förstår om du väntat dig med. Jag håller på att testa både maskara och serum, och tänkte vänta en hel månad innan jag jämför. Om det funkar är det ju jättekul!

  1. Svar till Kerstin: Är en månad jag testat :) Jag fick mascaran innan pressutskicket! Men tror helt klart jag fått bättre resultat om jag använt både serum och mascara…Ser helt klart fylligare ut men inte mycket som händer på längden på övre fransarna, bara på dom under. Lite knasigt :)

   Jag är ju van med resultatet av Neu Lash så kände nog mig lite besviken över att det är så svårt att verkligen se skillnad IRL! Jag Upplever ju ingen skillnad när jag sminkar mig nämligen :/

   Jag tror att ni som testar båda produkterna får mer resultat, helt klart! Jag kommer då inte köra på enbart mascaran igen tyvärr.

 3. Jag testar bägge och är färdig med mitt test den 20e :) Så det blir spännande att se om det händer något. Tror att serumet är det som gör den stora skillnaden medan mascaran skyddar fransarna under dagen.. Så känns det för mig iallafall.

  1. Svar till Honi: Ja jag tror mer på serumet än Mascaran även om jag inte testat serumet :P Ska bli kul och se vad ni andra får för resultat :)

 4. Hej Cecilia, Gud vad tråkigt att läsa! Tror dock vi kan finna svaret i detta inlägg. Om du använt Neulash och sedan slutar använda den kan det handla om att den effekten avstannat och vår inte riktigt kickat igång. Jag skickar i alla fall ett serum till dig så hoppas vi på lite mer sprutt:)

  Kram
  Ulrika

  1. Svar till Ulrika: Kan det vara så? Jag tror ju helt klart det fungerat bättre med serum OCH mascara. Så jag väntar med spänning på resultat från dom som testar båda :) Jag tror Serumet dessutom passar mig bättre så jag kan använda den mascaran jag vill då jag inte är dunderförtjust i dom där små borstarna…stooooora borstar ska det vara ;)

   Jag får göra en recension på enbart serumet sen också med före/efter bild och se hur serumet funkar på mig utan mascaran :)

 5. Sv:Jag vet inte om de gjort om behållaren, för som du säger det är primer kvar i botten som skulle räcka ett par omgångar till. Jag har inte öppnat dessa än, men då jag köpte dessa till 50% så kvittar det. Är riktigt nöjd med det mesta jag köpte från elf och jag blir fortfarande förvånad över hur mycket bra det finns därifrån :)
  Hoppas du har en bra sommar, ser att du flänger runt en del;) bara att flänga runt mer tjejen :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *