Posted by Wysteriia april - 25 - 2012 21:48 8 COMMENTS

Mitt jobbpass 8.30-20.12 idag tog på mig måste jag erkänna! Min hjärna la av redan vi 18 tiden och nu är ögonen helt grumliga! Jag har jobbat på Konsum idag så jag har agerat pappegjojja hela dagen! Ni vet…”hej, var det bra så? trehundratjugofyra kronor. har du medlemskort? tryck på den gröna, tryck på den röda, din kod och så grönt igen.  vill du ha kvittot?” Tro mig men hjärnan blir ganska mosad efter att man suttit och upprepat samma sak om och om igen en hel dag! ;) Tur folk är trevliga trots att jag blir lite trött mot slutet av dagen :) Och idag var jag tyvärr inte lite trött heller utan ganska rejält…;P

Jag längtar efter att få duscha, äta lite kvällsis och krypa ner i sängen! Imorgon har jag lite sovmorgon men måste se till att byta däck på bilen innan jobbet! Jag bor ju i ”norrland” så har inte vågat byta däck ännu då vi ju precis haft massa snö ;)

Så vettetusan om jag hinner blogga något innan jobbet imorgon! Ni får kort och gott överleva ändå ;)

Bilden ovan är från den tiden när min käklinje var i sitt essé! (jag gillar markerade käkben) Och det är Björn Hardestam som tagit bilden.

Tags : , Plugg & Jobb.

8 Kommentarer till 'jag är halvdöd.'

 1. Catwalkqueen skriver:

  Haha! Vilken tur att det inte bara är jag som är pensionär i förtid =)

 2. Blowfish skriver:

  Sluta vara så snygg!
  Vet vad du menar med papegojja! Haha jag var också det idag, ”hehe ja här sitter jag och väntar på dig” (du är inte alls den hundrade kunden som säger så, tro att du är unik haha). Ibland blir man lätt trött även om man ibland tycker det är roligt :)
  Ha en bra kväll!

 3. Men SHIT vad snygg! Allt annat än halvdöd där må jag säga!
  Ta hand om dig!

 4. Linn skriver:

  Riktigt snygg bild, är du piercad?

  Förstår hur det måste kännas, människor som handlar och så måste kassörskan låta sådär käck och glad. Skulle klara max en timme…

 5. AnnaKaize skriver:

  Jag är också en sucker för käkben, förmodligen för att mina egna alltid varit dolda under ett litet lager av först näpet tonårshull och numera tanthängskinn. Typiskt.
  Den här bilden är fantastisk!! Jag tycker att du är så jäkla snygg att jag skulle vilja ha dig i vardagsrummet som en konstinstallation. Så det så. :D

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till AnnaKaize: Mitt käkben blir tyvärr otydligare när jag går upp i vikt…ogillas!! :) Pendlar ju lite hit och dit o upp och ner på några kg ;)

   Haha du är bra söt du! Men så snygg är jag iiiiiinte! :P

 6. Fanny skriver:

  Hej du…
  Jag ska upp helgen den 18,19,20 om du vill fota, men ska på dop den 19e.. ;) kram

 7. Fanny skriver:

  Usch, det låter jobbigt! :(

  Vacker bild förresten!

Leave a Reply

CommentLuv badge