Posted by Wysteriia december - 22 - 2013 0:03 4 COMMENTS

Jag googlade precis ”vilken plats har flest soltimmar?” och enligt den här sidan så är det Yuma i Arizona den bebodda plats som är världens soligaste plats. Jag har redan börjat packa väskan och är på väg dit! Nej men allvarligt, jag har gått i ide för vintern och jag bara längtar efter att det ska bli Mars så våren sakta men säkert gör sig påmind!

Egypten 2013.

Jag är en människa som, varenda jäkla mörka och kalla vinter, sitter och önskar att jag bara kunde ta mitt pick och pack och bo på en solig sandstrand November-Mars.

För att vara en nattmänniska så är jag väldigt dålig på att fungera normalt i konstant mörker! Ja jag upplever det som ett konstant mörker då jag jobbar när solen skiner och på helgerna är jag så jäkla trött och nedstämd så jag tar mig knappt utanför dörren. Jag ligger i sängen/soffan och bara tittar på en massa skräp när jag egentligen borde gå ut och få se lite dagsljus! Vilket såklart leder till ett annat mörker, att jag känner mig så jäkla ensam för mina vänner har jag knappt träffat sen..jag fyllde år? Alltså i Oktober.

Jag tror jag har min årliga julkris (jag gillar inte julafton) vilket gör att jag enbart längtar bort, jag säger varenda jul att ”nästa jul..då ska jag minsann sitta i en solstol och ta en drink och skippa hela skiten!” Men inte fan sitter jag i någon solstol i år heller?

Bali 2007.

Jag älskar att resa och har drömt om att åka till Rom i vår men har börjat inse att det troligtvis är något som inte kommer hända = ännu mera nedstämd över att jag inte har något att se framemot.

Känns som det inte spelar någon roll att jag knaprar D-vitamin för jag blir ändå världens tråkigaste människa under vinterhalvåret. Trött, nedstämd och vill bara att tiden ska gå så dagarna blir längre.

Detta är såklart även anledningen till varför jag suger på att uppdatera bloggen! Jag orkar helt enkelt inte uppdatera lika ofta, trött efter jobbet och trött på helgerna = disken samlas på hög, dammråttorna förökar sig, högen med produkter som ska fotas och testas blir gigantisk och jag har nu haft olackade naglar i en vecka. EN VECKA! Jag hatar olackade naglar!

Jag måste fylla spargrisen med lite cash och råda bot på denna tråkiga vinter!

Tack för att ni lyssnat på mitt vintergnäll, jag började känna mig så himla nere så jag fick lov häva ur mig lite och bloggen är perfekt som psykolog ibland!

 

Tags : , Wysteriia snackar blajj.

4 Kommentarer till 'Jag borde flytta till Yuma i Arizona.'

 1. minaay skriver:

  Måste du åka så långt bort då just nu, om det nu inte går. Försök att ta dig iväg till ngt spa över helgen. Det kanske räcker för att pigga upp det deppigaste. Sedan får du nog orken att ta dig igenom vintern och mörkret. Dessutom kanske du kan försöka spana in ”gömda” resföremål, platser som inte är så vanliga men varma. brukar vara billigare flyg dit.

  lycka till o kram!!

  P.S. Den längsta mörkerdagen har ju nu passerat, så Sverige går mot ljusare tider ;)

 2. Maria skriver:

  <3 avskyr mörkret, solen kommer ju inte ens fram under vintern, men från och med igår så kommer det att bli ljusare och ljusare för var dag som går! Det du!

 3. Liselott skriver:

  Jag hoppas att allt blir bättre, för din skull! Hade vi haft överdrivet med sol och värme här hade jag skickat över lite med expressbrev. :D

 4. Ann Kykyri skriver:

  Jag håller med dig, jag blir också mer depppig när det är så mörkt, men n går det iallafall mot ljusare tider.

  Vi kanske kan förena nytta med nöje… sugen på att åka till amsterdam under våren, plåta lite, se en underbar stad och möta fantastiska människor? :D

Leave a Reply

CommentLuv badge