Posted by Wysteriia februari - 24 - 2010 8:33 9 COMMENTS

Eftersom jag arbetar med händerna i ansiktet på människor hela dagarna (är ju makeupartist) så försöker jag undvika att ha fula naglar. Igår hade jag halvt som halvt avskavt nagellack och det irriterade jag mig på som bara den ;) Jag tror inte kunderna bryr sig så mycket men jag vill känna mig något fräsch om händerna! Så det första jag gjorde nu på morgonkvisten var att snabbt måla om naglarna! Depend nr 149 fick det bli idag, en av mina favoriter! ;)

Morgonkvisten har även bjudit på lite roliga mail! Ett var från ett företag som vill att jag har en tävling för mina läsare bland annat ;)

Nu måste jag snabbsminka mig och få i mig lite frukost, jag hade tänkt gå till jobbet idag så jag måste komma iväg 10.15 senast! ;)

Tags : , Allmänt, Makeup by Wysteriia, Naglar/Händer, Plugg & Jobb., Produkter.

9 Kommentarer till 'jag jobbar ju med händerna.'

 1. emilie skriver:

  Haha, ja men det är ju det som är problemet. Jag har hur mycket ideer som ligger och skräpar, och en hel del texter som bara ligger för jag aldrig skulle våga skicka in det och bli ratad :P Har dock ett projekt med en vän som är över trehundra sidor långt som i mån av tid ska läsas igenom och sedan kanske skickas någonstans :)

  Jag gillar depend förresten, dock sitter jag ju och väntar på mina lack från usa, jag har världens avskalade dependlack på nu men jag vill ju vänta tills de nya kommer ;P

 2. Emelinda skriver:

  Japp, jag hamnade på din nya sida genom http://www.wysteriiasblogg.se redan igår :)

 3. Maria S skriver:

  Sv: menade att jag hade såna lår som skavde sår när jag gick på benen :O Inte ens haft som höggravid annars. Så för min kroppsform var de ju en stor varning.. hade gränsen till fettma på bmi på slutet. Så det vill jag inte ha igen :) magfett e väll farligaste oxå & de va ju mest de jag hade :P

 4. emilie skriver:

  Jo det är sant, man ska ju inte vara allt för pessimistisk ^^ Oh, depend är hur bra som helst, speciellt till det priset :P

 5. Nadja skriver:

  Ah din nya sida fungerar! Dock uppdateras den inte på bloglovin ;-/

 6. AnnaViktoria skriver:

  Tack =)Vi har våra stunder, haha ^^

  Skönt att det funkade för dig att flytta över bloggen… fick mig bra mkt mer sugen på att ta tag i min med ^^ designen var super med =)

 7. junitjej skriver:

  Jag undrar om du håller i smikkurser? Jag skulle verkligen behöva lära mig att sminka mig på rätt sätt (vardagssminkning) och lära mig vilka produkter jag behöver.

 8. Hoppas det är en tävling för oss killar också… En annan vill ju också ha chans att vinna. ^^

Leave a Reply

CommentLuv badge