Jag vill plåta!

Jag vill plåta!


Fotograf: Joakim Karlsson, Mua Jennifer L, Modell: Jag.

Jag vill ta fler fina nya bilder. Jag känner mig dock lite off för stunden eftersom jag ser mer ut som en degklump än modell för tillfället. Just därför känns det extra skönt att jag har kommit igång med träningen igen!

Jag funderar på om jag ska kolla med lite Stockholms fotografer vad dom sysslar med på Tisdag till veckan. Kanske borde passa på att styra upp en plåtning medan jag ändå är i krokarna. Men eftersom det är en vardag så ska ju någon ha tid också…är väl där problemet ligger.

Well, vad tycker ni om bilden ovan? Den togs när jag var i Ystad :)

30 svar på ”Jag vill plåta!

 1. Hej snygging.

  Jag måste bara då få säga att du ser då definitivt inte ut som ngn degklump i mina ögon så det så. För övrigt så känner jag att den bilden som du lade upp här berör mig på ngt skummt vänster. Jag gillar den massor. Enkel, stilren, galet snygg bild helt enkelt. Framför allt med en galet snygg modell/tjej på :) Tack för gratulationen föresten. Kram å puss på kinden… (törs inte mer) :)

 2. Degklump, same here.. Damit! Min syrra håller på att värva mig till SATS.. Skulle behövas också med en musikvideo-inspelning som kommer upp inom kort. :-D

  Bilden är fin/romantiskt drömsk..

  Hemma eller en Fredagkväll? :-)

 3. Synd att Youtube inte funkar för dig för jag har många roliga videoklipp! Varför känner du dig som en degklump? Du är ju jättevacker. :)

 4. Såg inte att det var en av vattenbilderna. Trodde vattnet till vänster var nåt fluffigt tyg :P

  Du ska inte ut o resa en massa i januari? Du som har Prio-kort kan ju åka tåg för 25-30 spänn mellan Mora-Sthlm. Bara ett litet tips! Puss

 5. bilden är jätte fin verkligen! :) lååååångt ifrån degklump!

  Men vad är det vita vid din vänstra arm?

 6. skitsnygg bild !!

  men, det var väl nyligen du dansade runt i H&M klänningen i videoklippet? jag såg ingen degklump iaf^^ :) men det är ju gött som fan att träna iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *