Posted by Wysteriia mars - 23 - 2013 0:21 19 COMMENTS

Jag använder nästan aldrig vattenfast mascara så nu när jag tänkte titta lite närmare på vilken jag vill köpa med mig till Egypten så kände jag att jag har noll koll på vilka mascaror som även finns som waterproof. Långt ifrån alla mascaror är waterproof har jag lärt mig ikväll vilket gör det hela lite svårt när jag ska försöka bestämma mig.

Den ska helst ge volym & längd då jag är lite småpetig när det gäller mascaror ;) Den måste ju förbättra mina egna fransar ;)

Så dela med er nu, vilken är den bästa vattenfasta mascaran som borde få följa med mig ut och resa? Ge mig alla tips ni har! <3

Tags : , Wysteriia vill ha hjälp!

19 Kommentarer till 'Lite hjälp tack! Vilken är den bästa vattenfasta mascaran?'

 1. Frida skriver:

  Loreal Paris Volume Million Lashes är mycket bra!

 2. Frida Skoglund skriver:

  Jag älskar Multi Lash från Make Up Store men den är ”bara” vattenresistent, inte helt vattenfast. :)

 3. Emelie skriver:

  Hejsan!
  Jag använder alltid vattenfasta mascaror eftersom de håller mina långa fransar böjda hela dagen och jag tycker L’oreals volume million lashes waterproof är grym. Även Lancômes Hypnôse Doll Eyes waterproof & den vanliga Hypnôse i vattenfast är grymma, även Mary kays mascara i vattenfast är bra.
  Hoppas du fick några tips :)

  Med vänlig hälsning, Emelie

 4. Malin skriver:

  Maybelline The Colossal Waterproof är den bästa jag testat :) Den klarade flera timmars bad i pool, bastu och ångbastu utan att fälla eller kladda något alls :) Jag är supernöjd med den!

 5. Till mammas begravning för en vecka sen köpte jag Estée Lauders Sumptuous Waterproof Mascara. Lite av en dyrgrip men går knappt att tvätta av! Ger fina separerade fransar men kanske ingen jättewow i volym.

 6. Jenna skriver:

  Lumenes Blueberry Curl mascara i vattenfast form (den turkosa) sitter som BERGET!
  :)

 7. Tina (Beleza) skriver:

  Clinique Lash Power. Det är den som tvättas bort med 38-gradigt vatten. Mycket bättre än vanliga vattenfasta. Problemet är att man antingen hatar eller älskar dem så det är ju lite av en chansning.

 8. Christine skriver:

  MAX FACTOR – FALSE LASH EFFECT Bold Volume for up to 24 hours. -Tycker den är grym! Ger både volym, längd och lagom tjockhet. I alla fall på mina fransar. Testade den under en snorkeltur och heldag i havet för att verkligen försäkra mig om att den skulle sitta kvar. :)

  http://holmchristine.blogspot.com/2013/02/vattenfast-mascara.html

 9. Jessica skriver:

  Min favorit är absolut maxfactors false lash mascara, den sitter där den ska! :)

 10. Maria skriver:

  Jag har för mig att Million lashes ska finnas som vattenfast, den är ju skitbra!

 11. Malin skriver:

  Det finns bara 2 mascaror som jag faktiskt har köpt en ny när den första tagit slut, och en av dessa är den vattenfasta varianten Nivea Extreme Resist! Jag vill ha volym, längd och svärta, och jag tycker den här ger alla 3! Jag har aldrig hittat något som är negativt med den vilket helt klart gör den till en favorit! :)

 12. Fröken Frodig skriver:

  Om du vill testa tubmascara som tas bort endast med varmt vatten så kan jag rekommendera Kanebo, men den ger kanske inte så mycket volym (har inte testat volymvarianten). En vanlig mascara som sitter som berget är Max Factor 24 h false lash effect (med rosa märkning), men då måste du ha en superbra tvåfasremover för att få bort den! Borsten är lite knepig tycker jag, men mascaran sitter där den sitter, har cyklat i blötsnö, ösregn och svettats floder, men mascaran är fortfarande kvar!

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Fröken Frodig: Överväger att köpa med mig en dyrare variant och då troligtvis den från Kanebo och sedan någon budgetvariant bara för att kunna testa lite medan jag ändå är iväg…åh så nördig jag får vara :) Flera som rekommenderat 24h false lash effect så ska kika närmare på den :)

 13. Adalia skriver:

  Den är ju inte helt vattenfast, men lossnar bara i 38 gradigt vatten,
  Kanebo http://www.kicks.se/sensai-by-kanebo-b85/38-c-volumising-mascara–p11055

  Lätt den bästa mascaran jag använt!
  Mycket färg, lätt att applicera.. :)

 14. Nora skriver:

  Åh, jag använder inte heller vattenfasta, och har därför inte så mycket tips att ge. Hur varmt är det där när ni åker? De olika mascarorna som tvättas bort i 38 grader borde ju fungera ganska bra tänker jag :)
  Hoppas ni får en underbar resa i alla fall :)

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Nora: JAg tror inte det kommer vara megavarmt, lite svensk sommar på sin höjd tror jag :) Så en med 38 grader borde funka lanpon och har funderat på den från Kanebo :)

 15. Ellen skriver:

  Jag är jättedålig på vattenfasta mascaror då jag är bekväm av mig och alltid slopar allt vad smink heter om det finns minsta lilla risk att det ska kladdas eller rinna :) Jag brukar köra mascaralöst så fort jag ska på bio tex. för jag är världens grinpelle och vill inte sitta på bussen hem sen som en panda haha :D Men jag har testat Max Factor 2000 Calorie i Waterproof. Jag får jobba en del med den för att den ska ge volym, vilket den ger efter ganska många lager först, men den satt riktigt bra och lämnade bara en svag mörk skugga skugga under ögonen och lite ihopkletade fransar efter en dusch med gnugg i ögonen utan någon remover. Jag har annars hört bra saker om Loreal Million Lashes :)

 16. Pernilla S skriver:

  Lumene, ”Blueberry curl mascara waterproof”, det är då den bästa jag har testat! :)

 17. The Cat skriver:

  Max Factor Masterpiece är bra, funkar även bra i vattenfast.

Leave a Reply

CommentLuv badge