Posted by Wysteriia maj - 23 - 2009 1:43 20 COMMENTS

jag hade haft två biljetter till made in dalarna imorgon (lördag) men det verkar som jag kommer få lov åka dit ensam, om jag nu inte deppar ihop o skiter i det istället ;P ingen som vill haka på? det börjar redan vid 14 så bestäm er snabbt i så fall ;) sabri (mitt exkex) är ju med i canskören som ska uppträda samt i woodpjucks som också ska spela där. eftersom jag faktiskt aldrig sett canskören, trots att jag varit tillsammans med s, så skulle jag väldigt gärna vilja se dem.

det verkar som det håller på hela dagen och egentligen hade jag nog velat åka dit o flumma med någon polare o kanske hinka i mig en cider eller tre ;) men jag överväger faktiskt att åka dit ensam o känna mig lite tragisk o bara kolla någon timme eller två o sen åka hem igen eller om jag ska fortsätta till borlänge på en gång. för ärligt talat så vet jag inte varför jag ens åkt hem denna helgen :/ ingen familj hemma och vännerna verkar inte ha tid att hitta på något = jag bara glor på film och känner mig ensam. inte riktigt min grejj ;) synd att jag inte kollade det i förväg för annars hade jag ju kunnat åka bort denna helgen också, men men.

jag vill ha spontana och galna vänner i julklapp det här året, jag orkar inte med den här ensamheten hela tiden riktigt. i´m going crazy. ut o dricka sprit imorgon? gå på bio? vad som helst? måste man verkligen ha en pojkvän nuförtiden för att ha ett liv? vart är alla mina galna single girlsfriends? har jag ens någon sådan?

märks det att klockan är mitt i natten och att jag har haft en rättså boring fredagkväll på mitt skrivande eller? ehm yes ;) sorry for that! jag är så jäkla less på det här. så jäkla skönt att jag åker bort nästa helg. ska fan tvinga anders o ge mig femtioelva kramar för jag ligger fan back på kramkontot. för mycket tårar och för lite kramar på senaste.

nu ska jag duscha, glo sex & the city o sen sova.

Tags : , TV / Film / Musik.

20 Kommentarer till 'Made in dalarna.'

 1. Cecilia skriver:

  Cecilia jag hade gärna följt med dig. Bor i Sthlm och var just inne på SJ. Biljetterna t/r går på 428kr… Men hmm ska man lägga pengar på’t? Jag vill ju inte att du ska tvingas gå själv…

  Kram Cecilia.

 2. Cecilia skriver:

  Vilken tid börjar allt?

 3. Emelinda skriver:

  Jo jag hittade den ju på en sida, men den var slut på lager o skulle inte tas in nå fler i svart. Finns bara i beige :(

 4. Alexandra skriver:

  Åk! Deppa inte ihop. Med eller utan någon annan, vad spelar det för roll? Gör dte för din egen skull. Ha kul :)

 5. Maria skriver:

  Åh vad jag känner igen mig med det där att inte ha några spontana och single girlfriends att umgås med ;) ALLA mina kompisar har i princip kille, så sitter man där själv och är tragisk. Och i MOra av alla ställen, blir ju deppad av bara det!

 6. emilie skriver:

  jag vill gärna kunna göra mina bryn jämnare och få till en bra färg, så bra produkter och bra sätt att forma dem när man målar dem :) det är vad jag vill veta ^_^

 7. Maria Sjöden skriver:

  Gubben är i skogen & sätter plant annars hade jag gärna hakat på dej ! Hoppas att du hittade nån att gå med.. Inte lika kul att gå själv jue. Du ska veta att du alltid e välkommen hälsa på mej trots att vi inte haft såå mkt lajvkontakt senare år.. Är ju iof inte singel *ss* men så gott som alltid hemma & på att hänga med på saker ändå =) Umgås inte med så många här heller.. & funderar ibland på varför man eg. bor här i hålan..

 8. Ida skriver:

  Jag vill också ha spontana och galna kompisar! Men de flesta har pojkvän och tofflar sig ;) Hoppas du fick någon att gå med och dricka cider med :)

 9. wysteriiasblogg skriver:

  @Cecilia: Det börjar kl 14.

 10. Fanny skriver:

  Då kan jag få köp dina biljetter om du endå inte vill gå.. :P kramar

 11. Johanna skriver:

  Skulle jag bott närmare kunde jag hängt med dig ut. Jag har det precis så som du, vart är alla roliga vänner som vill hitta på spontangrejer liksom?
  Nä jag tror jag får flytta till Dalarna ;)

 12. Fanny skriver:

  Okej, synd..för jag är i Orsa nu och vet inte alls när jag ska ner till leksand eller hade tänkt gå till gropen.. annars hade du kunna gått med mig ju.. men ska göra lite saker här hemma i Orsa innan jag dra mig neråt..

 13. CC skriver:

  Känner igen det där… kan trösta dig med att jag inte heller har några såna vänner. De singelvänner jag har är sjukt upptagna med jobb o annat istället…

  Jag går på gig själv titt som tätt, inte alltid kul, men va fan fundera inte ens på att skippa något som du vill se!

 14. Caroline skriver:

  Hade jag bott liiiiiiite närmre hade jag följt med. :P

 15. Cilla skriver:

  Du är bjuden till min 25 års fest den 13 juni, Festen kommer att hållas hemma hos becky å david, eftersom david oxå fyllt år då:)Det ska grillas och förhoppningsvis blir 14 is fritt (om jag å becky får bestämma)Du får gärna ta med nån vän. säg gärna till om du/ni kommer:)

 16. Lovisa Fjellet skriver:

  Jag hörru! Fast 14 var för tidigt för mig, så som jag ser ut i håret. Men stanna kvar nån helg så dricker vi sprit, cillis! ;)

 17. CC skriver:

  sv: usch va trist det låter :( synd att du inte kom iväg, du hade ju kunnat hänga med S o kören iaf..

 18. sandra skriver:

  Här har du en spontan helflummig singelvän, synd du bor åt fadderittan ;P.. Men jag önskar jag med hade sådana, som är som mig;P

 19. maria skriver:

  Hade jag varit i närheten hade jag inte tvekat! Lovar! By the way så spelar en gammal klasskompis till mig gitarr i Billion Dollar Babies!

Leave a Reply

CommentLuv badge