Posted by Wysteriia juli - 30 - 2008 23:35 17 COMMENTS

Imorgon tänkte jag beställa denna Flat Eyeliner Brush från Eleven. Riktigt prisvärd och att beställa över nätet är enklast för mig som bor så jäklans off! ;) Men jag tänkte om jag kanske borde passa på att beställa något mer?

Vilken är er favorit produkt inom smink/kroppsvård som finns på eleven? Finns det någon sminkjunkie där ute så tar jag mer än gärna emot en massa bra tips! ;) Själv för jag beslutsångest när jag tittar runt på sidan…;S

Tags : , Wysteriia vill ha hjälp!

17 Kommentarer till 'Makeup.'

 1. Cicci skriver:

  Åh, en sån pensel är riktigt bra. :)

 2. Ida Björck skriver:

  svar: hah, ja det är nog bäst :D

  godnatt :)

 3. Maria skriver:

  Well, blir väl lite så eftersom jag känner mig attackerad av dig titt som tätt =)

  På första bilden är det ännu sämre underlag, men jag har ett starkt motljus där och inga skuggor kastas som på bilderna med Peter. Men men, tur är ju att han inte tyckte som du och att han är nöjd =)

  Jag HAR mycket påsar under ögonen, något medfött som jag inte kan göra annat åt än att operera, tyvärr. Och jag är väldigt mörk under ögonen, inte heller att göra något åt. Muan gjorde sitt bästa men med mina gener och stark värme som gjorde att sminket nästan rann så blir tyvärr inte ett rätt av två fel.

 4. Malin skriver:

  Två nätter på hotell blidde det. Det är dyrt ja, men vi såg det som en minisemester och kände att vi ville unna oss det. Vi skulle först ha bott på vandrarhem men alla var överfulla..vi tog det billigaste hotellet vi hittade, ca 500 kr per natt och person. Det var fan värt det…med frukost varje dag…ja..

  Men nu är jag hemma igen…saknar gbg redan…

 5. Maria skriver:

  Minsann, för till mig sa han att du klagade och att han blev irriterad på det, att han inte tyckte jag såg trött ut osv. Nåja, sånt som händer.

  Nej det var hela dagen det var så, galet.

  För att du oftast kommentarer något bitigt till mig, därför känner jag mig ofta attackerad. Du kan inte upplever det så, men jag gör det tyvärr =S

 6. Mintra skriver:

  det låter bra det ;) så kan du få den bästa kameran ^^

  jag har aldrig beställt nåt därifrån faktiskt . men de verkar ha en hel del :P

 7. Maria skriver:

  Galet, har vi blivit så pass vuxna att vi kan prata om det saker och ting utan att någon blir sur och vi blir osams? ;) =)

 8. Blom skriver:

  Du har väl vänner? annars får du väl spara, Wii är ju billigaste konsolen typ, så vill man vara fin får man lida pin (dumt utryck här jag vet) men du fattar ^^

 9. Alexandra skriver:

  hoppas du får en fin dag imorgon :D

 10. anna skriver:

  inom hudvård gillar jag nu mest yvonne ryding.

  lite specialare och lyx: Kanebo.

  Bästa mascaran – Kanebo.

  Från eleven gillar jag dofterna från Library of fragance.

  Mamma älskar boots no 7.

  sen gillar jag en massa lotions ifrån eleven…mmmm! och e jorgubbslermask.

 11. Maria skriver:

  Mmm döm av min förvåning när du säger att han sa så, och han säger att du sa så osv… Ja du fattar.

 12. Petra skriver:

  Jag förtår dig för det finns så mkt man vill ha! Jag brukar köra med en bra skugga, helst i några olika färger å sen kan man blöta penseln i vatten innan man tar på skuggn för då får man en annan effekt, men det visst du säkert redan! Lycka till!! Just det, ett bra läppglans är A och O..jag kör med Cliniques lipplumper för de tcker jag sitter bäst!!

 13. Maria skriver:

  Fick lov att gå in på msn nu när du sa att du pratat med honom, ska se om han svarar så jag får reda ut det här. Hatar när jag inte vet upp eller ned när alla säger att de minsann talar sanning osv.

  Att jag tog illa upp tror jag är att vi har varit så osams och det varit så mycket skit mellan oss , kände väl att jag tog illa upp dels att du fick se bilder innan jag sett dem och att du fällde kommentarer bla bla osv.

  Det beror på om du menar dem med vit skjorta för i så fall är de de första bilderna vi tog.

 14. wooltiti skriver:

  åh, vill också ha. Ja, klitten är ju lite OFF haha..Fast det är ju Sälen också..Du har ju iaf närmare till Mora än vad jag har…

 15. Ann skriver:

  Jo jag flyttar på måndag, så skönt :) Har ni pratat om nått datum för Tallin?

  Det finns många bra märken som säljs via eleven, Nouba, Smashbox, Urban Decay och Mist. Oftast ganska dyra, så det är sällan jag köper något ifrån dem.

 16. Sandrine skriver:

  Sjukt längesedan jag var inne på eleven, så jag minns ite vad de har för utbud :/ [kommer inte in på sidan nu heller, datan är dum!] Men om de har Wet n' Wild så tkr jag att du ska satsa på deras mineralfondation! KOstar bara 59;-, och jag tyckte att den var riktigt bra :) Puss!

 17. Nora Johansson skriver:

  Denna artikel gjorde mig glad. Därför att jag letar efter vandrarhem och nu hittade jag det.

Leave a Reply

CommentLuv badge