Min beställning hos beautyplanet.se – trasig mascara? :(

Min beställning hos beautyplanet.se – trasig mascara? :(

Gjorde en beställning hos Beautyplanet i fredags och idag dök mascaran upp i postlådan! Beautyplanet har nämligen bra kampanjer på mascaror från bland annat Lancome. Jag klickade hem Virtuose Mascara i svart för 99kr! Riktigt bra leverans tid men mascaran är ju för tusan trasig? hahahaha! Snacka om produktfel när borsten inte sitter fast? Har ingen aning om den ligger i mascaratuben eller om det helt enkelt inte finns någon!

Drygt att behöva maila beautyplanet och be om en ny. Kan hoppas jag slipper skicka tillbaka denna utan kan bara släng den o sätta mig vid postlådan o vänta på nästa och hoppas på att den är som den ska vara ;)

Någon som varit med om detta tidigare? Jag har aldrig råkat ut för detta!

18 svar på ”Min beställning hos beautyplanet.se – trasig mascara? :(

 1. Vad störande att mascaran var trasig :S
  Jasså? men den där elf grejen verkade ju bra på min torra hy :P kanske borde ha , säg till om du ska beställa efter mer & vill sambeställa isf

 2. Haha, kuuuuul:P Jag har varit med om att få ett par skor med trasig dragkedja här för inte så länge sedan. En gång fick jag hem en ögonskugga. Tyvärr saknades skuggan i burken.

 3. Sv: Ja jag känner mej rätt besviken över detta med att han inte tänker va ledig ens mellan jul & nyår. Hade tom gett förslag att han kunde ta föräldraledigt.. Men näe… Låter ju bra att du är ledig ett par dagar iallafall :)

  Ja du,, vad har vi för alternativ gällande juldagen då? ;P

 4. Ja jag vart lite nere när han bara sa de där hipp som happ..:S borde ju fatta att barnen väntat på att få ha han hemma en vecka minst ( han sa minst 2 från början )

  Ja jag vet inte alls vad man ska göra.. juldagsmässigt :P vi får planera nått på gymmet next time kanske. Finns de hotellbiljetter å så kvar? Man kan ju va lite lugnare isf så klarar du jobba me :P

 5. Sv; Ja Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil är så himla bra. Meningen var att jag skulle lägga upp en recension av den häromdagen, men ajg har inte hunnit, har haft fullt upp. Men imorrn kommer den upp i allafall=)

  Himla tråkigt när sånt händer, hoppas att dom skickar en ny snarast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *