Posted by Wysteriia januari - 13 - 2015 0:09 7 COMMENTS

_MG_5927 _MG_6157 _MG_6161

Jag hade tänkt göra ett inlägg om hela mässan men insåg att det var lite väl mycket bilder att ta sig igenom så jag behöver nog lite mer tid till det inlägget! :) Men på Daisy Beauty Expo så fanns bland annat Frida Selkirk och hennes gäng på plats och lackade naglar och jag bokade en tid bland det första jag gjorde när jag kom in ;) Jag har länge suktat efter Christian Louboutin lacken och passade självklart på att få naglarna lackade med dessa! Valde det röda och det blåa, grymt snygg kombo om ni frågar mig ;)

Det känns ju lite som ett måste att ha ett av dessa lack hemma som nagellacksnörd! Synd att dom inte säljs någonstans i Sverige, har ni vägarna förbi London så ta en tur till Selfridges och frossa vettja!

Mina naglar lackades av Ellinor från Naglar på Fridas, grymt duktig tjej! Och ignorera mina torra händer, jag ville ju ta en nagelbild med flaskan och tog den i ren panik strax innan stängning ;)

Stort Tack för lackningen! ♥

Tags : , , , , , Bloggevent, Naglar/Händer

7 Kommentarer till 'Naglar på Fridas på Daisy Beauty Expo – Jag fick mina Christian Louboutin naglar!'

 1. Johanna Hurtig skriver:

  Så läckert!
  Johanna Hurtig recently posted…TODAYS: THE BANGS ARE BACKMy Profile

 2. Lina skriver:

  Otroligt snygg kombo!
  Lina recently posted…Lär känna mig: 10 faktaMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Ja jag blev barnsligt nöjd! haha ;)

 3. Lackert skriver:

  Flaskorna är ju hur fräcka som helst
  Lackert recently posted…Nyårs naglarna!My Profile

 4. […] Jag har fått ett prov på min första beautyprodukt från Elizabeth Arden (ursnyggt lipgloss), Insett att jag älskar Eight Hour Cream Lip Protector från Elizabeth Arden, Fått lära mig mer på intressanta föreläsningar från bland annat Medik8, Ren och Dermalogica! Fått med mig prover hem på så intressant hudvård att jag sliter håret av mig då jag inte kan bestämma mig för vad jag ska testa först, Klämt och känt på ett flertal produkter från Bliss som jag känner att jag bara måste prova, Blivit galet nyfiken på Diors senaste foundation samt insett att jag troligtvis behöver (måste ha) deras löspuder och jag har fortfarande sjukt snygga naglar! […]

 5. Shortylegsbeauty skriver:

  Ååh så snyggt… älskar kombon och designen :D
  Flaskorna ser galet härliga ut också :D
  xx
  Shortylegsbeauty recently posted…Top 14 of 14: Favorites of 2014!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge