Posted by Wysteriia juli - 6 - 2008 14:16 24 COMMENTS
Jag tänkte åka till Sthlm i helgen och hälsa på Anders. Känns som det är bäst att passa på att hitta på något medan jag faktiskt har hela tre lediga dagar på raken ;) Men Anders ska såklart plåta hela fredag eftermiddag/kväll samt typ hela lördagen ;( Så jag vet inte om det är värt att lägga ner pengar på att åka till Stockholm riktigt (Jag får min lön två dagar efter att jag kommer hem så jag är inte direkt rik just nu ;/).

Någon i Stockholm som har lust att hitta på något fredagkväll eller Lördag? Gå på stan, ta en fika, skansen, gröna lund, bio eller vad fan som helst bara jag får lite sällskap! ;) Tänker inte åka till Sthlm om jag måste gå runt själv eller typ sitta i lägenheten o glo..glo kan jag göra hemma i Älvdalen ;)

Tags : , Wysteriia vill ha hjälp!

24 Kommentarer till 'Någon i Sthlm?'

 1. Jennie skriver:

  hoppas du hittar nån som kan underhålla dig i sthlm :P

 2. Michaela skriver:

  SV: Nä de är inte alls kul =S och väldigt jobbigt att det håller i sig så länge. Själv far jag till Stockholm på tisdag i 10 dar =D

 3. Anna skriver:

  Håller med, man sitter där och minns saker man helt glömt, ibland med en besvikelse, ibland med ett stor smile, men det är minnen i sig som betyder något, att man faktiskt har varit med om saker. Fast givetvis är det dom är härliga minnena som biter sig fast mest. :) Samtidigt vaknar man till av ryck och börjar känna sig lite gammal, haha! :)

  Skulle inte du flytta till sthlm föresten ? :)

 4. Maria skriver:

  Aaah perfekt ju =) Men då kan du ju välja presentkort någon annanstans! =)

 5. Anna skriver:

  Men stockholm finns ju kvar :) Det är ju bara att flytta hit när ekonomin tillåter och när livet tycker det passar sig liksom :)

 6. Anna skriver:

  Jag bor själv i egen lägenhet här i sthlm och visst går det att roa sig också, men det blir ju mindre pengar över om man pluggar och inte har ett " bra betalt " jobb.

  Själv vill jag också resa mycket, till en hel del platser faktiskt, men utan pengar i nuläget är det ju svårt och när man själv har pengar är det ju inte sagt att andra har det som man kan åka med..

 7. Maria skriver:

  Ja det var ju det också =)

  Det beror nog lite på vädret, men sen är det lite annat också..

 8. Michaela skriver:

  Sv: Min mamma tycker att när man ändå far dit så är man länge =P Har ju som sagt bott där så det finns mycket jag vill hinna med. Dessutom bor min bästa vän där som jag då ska bo hos =) Det kommer bli väldigt skoj!

 9. Maria skriver:

  Det hoppas jag med, drygt annars! =S

 10. Maria skriver:

  Vi ska faktiskt också åka till Sthlm på fredag =) Då ska jag och Jessica på fest sen ska vi umgås med grabbarna innan de drar vidare till Blekinge. Och på måndagen ska vi gå på Gröna Lund =P

 11. Maria skriver:

  Ja herregud det hoppas jag med haha =9 Men å andra sidan skulle det regna, well skit i det! Vad gör det om man blir lite blöt? ;)

  Duveskog? =)

 12. Maria skriver:

  Äsch, hur ofta har man chansen att gå på Gröna Lund? Så då anstränger jag mig lite oavsett om det regnar lite haha ;9 men så klart så hoppas jag att det blir soligt och fint, eller iaf uppehåll =)

  Aaah den Duveskog =)

 13. AMAIA LAYLA skriver:

  Fan, jag jobbar fredag-lördag från 15-23, MEN om du bestämmer dig för Gröna Lund så kom och ta en drink hos mig på Kaskad, vore skitkul ju! :D

 14. Anna skriver:

  Jo tack jag vet, pluggade du eller hur var det ?

  Läste det, men det var väll lite bekymmer såg jag med att få halva tiden att rulla ;p Jag bor ju i sthlm själv och jag är gärna den som hittar på något, men jag har så jäkla ont om pengar så en bra bit efter den 25:e om man säger så. Sen är jag lite blyg av mig när jag aldrig träffat personen innan :)

 15. AMAIA LAYLA skriver:

  Ja, så jävla synd att jag nästan alltid jobbar helger. Hade lätt smugglat in oss gratis på Grönan annars :D Men hoppas du hittar nån att gå med ialafall ;)

 16. Zandra skriver:

  skrik till om du vill ha sällskap =) jag är hemma =) å troligvis sysslolös eftersom jag åker till bulgarien så bar apckande på listan nästa helg =P

 17. Ann skriver:

  Jag vet inte riktigt hur planerna ser ut inför helgen, men det vore skoj om vi kunde träffas :)

 18. Ann skriver:

  Det hade varit jätteskoj, men jag vågar inte öova nått än :)

  Du ska inte plåta nått då när du ändå är i Sthlm?

 19. S o f i e skriver:

  hehe, jasså :D. synd att jag inte är hemma i helgen då :/

  njae, inte direkt :P. Brukar oftast sminka själv eller låta den jag fotar sminka sig :).

 20. Carolita skriver:

  Hoppas att du hittar några som är i sthlm. Måst vara skitkul att träffa sin bloggläsare!

 21. Marika skriver:

  Ja det gjorde ganska ont..va tvungen oxå att fortsätta för att det skulle bli färdigt..Till slut sprack dom så jag fick hålla i hammaren i vänter hand..Men det gick inget vidare:(

  Jaja idag känns det bättre:)

  Om jag hade bott i stockholm så hade jag gärna tagit en fika eller nått..Har bara vart där en gång i mitt liv…

  Men om han anders skulle jobba o du har lite pengar så kanske du ska stanna hemma o spara pengarna när han e hemma:)

 22. em skriver:

  åååh önskar jag bodde i sthlm, då kunde vi träffats :D

 23. maria skriver:

  Va ju fel helg du va där ju.. I fredags hade jag gärna haft sällskap, men allt löste sig ändå :) Shit vad många kommentarer du får av mig i dag.. hehe

 24. David Minnema skriver:

  hej.. är en kille på 23 år som bor lite utanför stockholm i åkersberga..

  gör gärna nånting nån dag, gröna lund eller nåt om du har lust..

  du kan kontakta mig om du vill på msn

  davidminnema192@hotmail.com

  ha det bra

  mvh //David

Leave a Reply

CommentLuv badge