Posted by Wysteriia december - 25 - 2008 1:40 6 COMMENTS

Jag har överlevt julafton i år igen och tänkte nu lägga mig och läsa om mitt absoluta favorit kärlekspar just nu. Nämligen Bella & Edward. Jag blev förälskad i filmen Twilight och är lika förälskad i boken. Och jag måste nog erkänna att jag har en crush på vampyren Edward…..;) Jag har alltid fascinerats av vampyrer så det är nog inte så konstigt att jag fastnat för Edward och Bella och deras förbjudna kärlek. Måste se till att köpa uppföljarna inom en snar framtid så jag får veta hur det går för dem! :)

Nej, dags för sängen och Bella & Edward. Imorgon tänker jag sova ut! Underbart Underbart.

Tags : , TV / Film / Musik.

6 Kommentarer till 'Om jag kunde drömma.'

 1. Carita skriver:

  twilight är alldeles underbart bra!

 2. Julia skriver:

  Jag läser boken just nu och är förälskad

  Tänkte bara säga att du har kommit med i finalisterna som tävlar om titeln som ÅRETS BLOGG.

  Läs mer i bloggen! http://jsomijulia.se/2008/december/arets-blogg-rosta.aspx#comments

  Lycka till

  Julia

 3. lys skriver:

  du är inte ensam om kärleken till den filmen… <3

 4. Linn skriver:

  1:a boken var underbar, bland de bästa jag läst. 2:an blev jag väld0igt besviken på, men 3:an tog igen allt som 2:an hade tappat. Kan knappt vänta tills 4:an kommit på svenska:)

 5. Fredrika skriver:

  Twilight är alldeles fantastiskt bra. Vampyrer har alltid varit en liten fascination för mig också. Har du sett Anne Rice's vampyrkrönikor? Går även att läsa, men själv har jag bara sett filmerna. Brad Pitt, Antonio Banderas och Tom Cruise som vampyrer var en fröjd för ögat ;) Om du inte redan har gjort det, kolla in filmen Interview with the Vampire. Kirsten Dunst som barn syns även där. Riktigt vacker film! Have a nice day!

 6. Tove skriver:

  åååå jag har med en crush på honom. han är underbar! =) läser sista boken nu och jag har inte varit besviken på en enda av dem. Läser dem på engelska vilket gör väldigt mycket för mig. UNDERBARA. JAg ska läsa om alla när jag läst ut den sista ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge