Posted by Wysteriia mars - 29 - 2011 13:01 13 COMMENTS

Jag läste om denna makeup reklam som sägs vara oretuscherad hos Sminkhörnan och kände att detta är något jag måste uppmärksamma! Det är alltså Makeup for ever som säger att denna reklam ska vara oretuscherad då deras foundation ska vara så pass bra att den inte behöver retusch! Jag tror helt klart att bilden kan vara oretuscherad men jag tycker själva bilden i sig är väldigt tråkig även om jag förstår deras idé med den. Tjejen på bilden är ju dessutom väldigt ung = väldigt fin hy = behöver ingen retusch direkt ;) hehe! :) Men jag ger tummen upp till att dom gör detta! Hur trötta är vi inte på alla reklamer för mascaror där man använder lösfransar och sedan påstå att dom inte gör det?! SNAAAAARK!

Vad tycker ni om att dom gjort en reklambild utan retusch?

Tags : , Produkter., Puder/Foundation, Wysteriia snackar blajj.

13 Kommentarer till 'Oretuscherad makeup reklam!'

 1. Maria S skriver:

  Sv: Ja en promenad i morrn kan bli bra det :) kan ju lifta ner till dej med Anneli efter dvd passet, gissar ca 10:30 tiden :P Blir det bra ? ;D

  Jo tror fredag e smartast annars måste man ju vända hem så snabbt & hetsa ;P+ Mange är hemma å kan ge mej mer cash då *moahaha* ;D

  Ja kan ju hända att chili cremefraichen bara finns lätt men som du säger kan man ju öka fettet med annat.

 2. Ninni skriver:

  Jag tycker det är jättebra med oretuscherat, men denna Blake Lively-kopia (eller är det kanske hon på riktigt?) har ju garanterat perfekt hy redan innan de sminkade henne och så är hon jätteung. Varför inte visa en riktig tjej som iaf kommmit upp i 30-årsåldern?

 3. Maria S skriver:

  Sv: Ja så vi slipper en snökaos tur igen XD

 4. Felicia skriver:

  Fin blogg! :)

  Titta in på min och kolla vad du tycker behövs för att min blogg ska bli bättre :)?
  Kram :*

 5. Maria S skriver:

  Sv: ja det vore kul om du oxå haka på på simmet :)blir lite utmaning för dej att va där nere strax efter 9 på morgonen kanske *hihi*

 6. Linda - Zetah skriver:

  känner mig väldans splittrad över om jag tycker om det eller inte.. som konsument – ja det är bra att de inte ljuger för en MEN det är ju mkt lättare att locka till sig publiken med en fräck bild, (jag skulle nog inte heller titta till på denna..) och sådana brukar oftast behöva lite retusch ^^

  kramis

 7. Andréa skriver:

  Sv: Ja eller hur. Vill man ha såna konturer kan man lika gärna ta röd läppenna på konturerna och sen inget mer :D

  Håller med, bra tanke med den här bilden, men rätt tråkig bild!

 8. Chatrine skriver:

  Ett bloggtips… Finns massa olikfärgade primer och koncealer, tex grön, blå, aprikos. Swatches tack =)
  Skulle vara kul att se hur mycket skillnad man kan göra med ”bara” makeup.

  1. Wysteriia skriver:

   Mjo men modellen är så pass ung så jag tror hon har porslinshy redan från början och kan tänka mig att dom bara använt foundation. Finns ju en anledning till varför dom använder en ung tjej ;)

 9. Lenore skriver:

  Oavsett om modellen är ung så gillar jag idén, det ger förtroende till produkten. Dock kunde de gjort en mer spännande bild även utan retush, även om tanken är att den ska se något amatöraktig ut. Mer sånt i vilket fall som helst!

 10. madeleine skriver:

  Detta kanske är det mest smarta reklamtricket nånsin för smink?
  Hade dom bara använt bilden ur hennes ”egna” digitalkamera hade det nog sålt ännu bättre :) nu är det alldeles säkert ett stort fototeam bakom bilden.

 11. Angel skriver:

  Ja tanken var ju god iallafall :) Tycker det ska fortsättas i samma stil :D

 12. lisette skriver:

  jag blir glad när jag tittar på bilden för det är nog den första reklambilden i alla fall jag kan känna igen mig själv på. hon har lite glöd i ansiktet och det känns bra. annars brukar de flesta vara så matta och och nästintill perfekta.

Leave a Reply

CommentLuv badge