Sheer Cherry – i love that colour!

Sheer Cherry – i love that colour!

Se så fint Sheer Cherry från Lip Inflation Extreme trollade bort mina tråkiga vinterläppar! :) Jag är förälskad i den här nyansen! Detta gloss ska göra läpparna fylligare och det sticker lite i läpparna av dom och doften på glosset är jul rakt igenom! Men seriöst, kolla på mina läppar på andra bilden! I´m in love! Tack till frozza som så generöst skickade hem detta till mig!

Tänk att man kan bli så uppspelt av en nyans på ett läppglans men jag bara känner att denna nyansen passade mig perfekt! Mina läppar blev helt klart snygga om man jämför före/efter.

13 thoughts on “Sheer Cherry – i love that colour!

  1. Skitsnyggt! Jag funderar själv på att köpa något läppglans. Hahaha. MEN. För att de inte ska vara så där torra och fnasiga. Lypsyl torkar ju bara ut mer tycker jag. ^^

    Och yep. Smaker: Mint och Melon. Kan dock inte säga att de är goda. Speciellt inte Melon. Mint funkar. Köpte tandblekningen i Thailand så därför. :)

    Jag har alltid filmat (inte bästa kvalité) med en kamera jag köpte i Japan 2005. Så var nog på tiden att uppgradera sig lite. Haha. ^^

  2. Oh! Very nice! :} Jag tycker verkligen att du passar i det glosset, luktar det kanel? Läste att de fyller läpparna lite via bunnys blogg (hon köpte ett serum som man ska droppa i sitt gloss för större läppar)

    Sv: ja jag ska testa den flätan nu när du har en så bra tutorial på hur man gör den, för de är skit snyggt :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge