Posted by Wysteriia november - 7 - 2009 21:37 8 COMMENTS

Jag är otroligt glad över att Team Stefan har gått till final i körslaget! :D Team Stefan kommer ju från Älvdalen, samma lilla by där jag växt upp och bor i ;) Så det är så himla roligt att sitta och titta på gamla klasskamrater, arbetskamrater, bekanta, vänner och vänners föräldrar etc :)

Skulle verkligen vilja få tag på biljetter till finalen och förhoppningsvis få se dem vinna :) Men har no idea hur man får tag på biljetter då datumet, än så länge iaf, inte finns med här där man kan försöka få biljetter.

Otroligt kul hur som helst, Grattis till Team Stefan! :D

Tags : , TV / Film / Musik.

8 Kommentarer till 'Team Stefan till final!'

 1. Grattis till Älvdalen ;) Kul att se kända ansikten i kören då :) Jag gick ju och blev småkär i Ola ikväll hehe.

  Nej har inte fått tag på han nu under kvällen men ska se efter han imorgon så ska vi se vad som kan passa oss alla :) Jag är redan nervös med bara tanken haha. ;)

 2. Trött på blogg.se och att det liksom aldrig händer något.. ny fresh start nu :)

 3. guzmania skriver:

  nej usch…jag gillade Pontare å Ugglas… :)

 4. Ja så länge ni ser det som en kul grej så kan jag nog slappna av ;) Men har ju träffat Kalle förrut så vet ju vem han är typ :) Hängde lite med han på Hallstaträffen förra året..

 5. Ja, säger du det så är det väl så ;) Får ju kanske lite hjälp av dig? (A)
  Vad finner du på då?

 6. (”,) Hejsan !

  Ikväll gav jag upp Körslaget och Singin’ Bee Celeb och har bestämt mig för att kolla på dbk (Dansbandskampen) fortsättningsvis. Jag är ju i grund å botten dansbandsälskare och det är så mkt värme och glädje i dbk jämfört med tx ks (Körslaget) där allt måste vara så ”perfekt” som jag uppfattar det. Finns inte så mkt utrymme i ks för improvisationer eller egentolkningar.

  Kollade på dbk ikväll (igårkväll, såg klockan var efter 24 ;) ) och det var en härlig varm stämning som lockade till många glada skratt. :)

  Jag ska ha mitt eget körslag nästa år här i Gävle.., men projektet är inte utannoserat ännu, hähä. Men info kommer på min hemsida, min blogg samt på MB. *blink*

  //Kram Patrik.

 7. Emelinda skriver:

  Mejlade en barndomsvän som arbetar för TV4 & Körslaget och hon skrev att det kan vara svårt att få platser till finalen eftersom de flesta går till anhöriga till alla finalister osv. Men man kunde ringa till produktionsbolaget Meter och höra sig för om platser annars :) Du kan få numret jag fick av henne om du vill. Puss

 8. Linda-Pauline skriver:

  sv; nej jag rekommenderar verkligen inte att se den på bio! visst, kanske på film, när man inte har någonting annat att se :D

Leave a Reply

CommentLuv badge