Posted by Wysteriia juni - 9 - 2009 20:57 5 COMMENTS

en bild som Ryan Garrisson har tagit på Boki (Kristoffer Bokström), Therese Carpenhammar har sminkat / fixat håret. Fotograf, modell och mua var nämligen med idag :) snygg bild va? :)

idag har jag som sagt haft praktik för ryan garrison och tidningen nolltvå. vi möttes upp på my lady i leksand och sminkade. jag sminkade boki medan marika & therese sminkade tjejerna, anna och angelica. anders var även med och assisterade ryan :) jag känner fortfarande att jag är lite långsam med sminket men jag kommer väl bli snabbare ju mer jag sminkar :) ett helt underbart gäng iaf så jag har haft en toppendag verkligen :) riktigt bra stämning bland oss.

sen är jag väldigt tacksam över denna praktiken då det kommer innebära att bilder där jag sminkat kommer bli publicerade samt att jag kommer få två bilder till min portfolio, hur bra som helst! ska bli riktigt spännande att få se bilderna, jag håller tummarna för att sminket ser bra ut ;)

Nu ska jag gå och duscha och sen måste jag plugga lite eftersom vi har ett teoretiskt prov imorgon och jag vill verkligen göra bra ifrån mig! är otroligt nervös inför att det ska gå dåligt så måste läsa på lite ;) hihi.

Tags : , Allmänt, Plugg & Jobb.

5 Kommentarer till 'this was a good day.'

 1. Carita skriver:

  Vad roligt :) Härligt att få öva sådär på riktigt oxå :)

 2. emzi skriver:

  Låter jättebra!

 3. Surra skriver:

  Tricket är att sätta en tidsgräns på varje delmoment i sminkningen. Tex 5 min på rouget, 10 min på ögonen etc och hålla det. Säg alltid att det ska ta 10 min längre än vad du toto att det ska göra. Bättre att få glada miner när du är färdig för tidigt än att se oppositionell ut pga att du inte håller dyrbar tid.

  Ps låt ovana modeller sätta på sig sin egen maskara tills du har blivit van, då de kan sabba hela maken med tårar som rinner.

 4. Jessie James skriver:

  åhhh så skoj :D

 5. Laila Villebeck skriver:

  Jag är övertygad om att det kommer bli bra bilder med fint smink! Kul att du ger dig på Make up-biten också – jag tycker att du är riktigt duktig som modell :D

Leave a Reply

CommentLuv badge