Posted by Wysteriia januari - 4 - 2010 14:36 25 COMMENTS

läste hos caroline att tidningen V startar januari månad med att bjuda på lite plus size modeller. jag hoppas att detta inte enbart är en trend utan att vi kan försöka lära oss snart att ” every body is beautiful” som V så fint uttrycker det. ni kan se ett klipp från plåtningen här.

vad tycker ni om detta? själv står jag fast vid att fler kroppsformer än den slanka borde synas i modemagasin. vi människor ser inte likadana ut! sedan förespråkar jag såklart inte osund övervikt som kan vara skadlig för sig själv. väger man så pass mycket att man inte orkar gå från sängen till köket utan att få ont så har man såklart stora vikt problem. brukar få så mycket skit för att jag vill att flera kroppstyper ska synas / anses vackra att det är lika bra att poängtera.

jag tycker i alla fall att dessa två bilder är jättevackra, modellen på nedersta bilden – så vacker! :) (sedan stör jag mig som tusan på att foten är kapad på översta bilden men iaf ;P)

Tags : , Allmänt, Bilder., Viktigt., Wysteriia snackar blajj.

25 Kommentarer till 'V – the size issue.'

 1. Kashaya skriver:

  Tycker också att fler kroppstyper borde få synas i modemagasinen. Alla ser ju inte likadana ut. Tycker de där bilderna var jättevackra.

  Sv. Haha nej vi förstod inte heller vad det var fören vi läste om den.

 2. p skriver:

  jättefint men så konstigt att det aldrig finns vanliga tjejer, antingen är det magra eller plus size men för alla där mitt i mellan då?

 3. Renée skriver:

  Jag håller med dig! Alla kroppar kan vara vackra! Det beror helt på utstrålningen faktiskt. Kan man bara få alla att inse sitt värde så tror jag att man på riktigt kan få ett annat ideal.

  Sen så undrar jag lite bara vart mellansizen ska vara? ;)

 4. Emmah's Closet skriver:

  mjau, snygga bilder!:) håller med dig!! kram

 5. Timmie skriver:

  Håller helt med dig i det du skriver! Jag tycker inte att man ska utesluta det ena eller det andra, men en större variation i modemaigasin/reklam borde komma. Sedan (även du skrev) att är man skadligt överviktigt att man hotar sin egna hälsa. Men det är skillnad på att vara större än de som visas på reklam/magasine & att vara överviktigt!!!

  Hälsan först oavsätt om man är undernärd eller fet, inget av det är nyttigt vare sig för kroppen eller själen!!

  Ha det guld!!

 6. Kashaya skriver:

  Jo det brukar ju bli trend ibland och sedan försvinna igen….

 7. Sandra skriver:

  Vad härligt, verkligen efterlängtat tycker jag! :)

 8. Helt rätt!:) Mer av dessa skönheter. Kommer ett inläg om detta senare:)

 9. Sara skriver:

  Modellen är riktigt vacker och jag hoppas verkligen att det inte bara är en trend, utan att det håller i sig :)

  God fortsättning på det nya året!

 10. I like it! Och jag håller med dig!

  Det är inte snyggt att vara pinnsmal och det är inte snyggt att vara fet (i bemärkelsen hälsovådligt) – utan lite mittemellan :)

  Förstår mig inte på alla anoreximodeller numera – det är ju snyggare och normalare med lite töser med lite att ”ta i” på kroppen? :)

 11. Emmelie skriver:

  De två tjejerna är jättevackra båda två, och vilket bra initiativ att faktiskt visa upp lite kurvor! Större delen av de ”normala kvinnorna” är ju inte direkt modellsmala och size zero.

  Vet du vad jag tänkte på när jag såg dessa 2 bilder? Lite underligt faktiskt, när jag kollade på ansiktena så trodde jag först att det var ett slags klippa-och-klistra med kändisars ansikten på andra kroppar: översta bilden liknar Rihanna jättemycket i ansiktet, och tjejen på andra bilden ser ut som Alicia Keys. Typ som de skulle se ut om de hade lite former… Men det kanske bara är jag som är så knäpp och ser det..? Haha!

 12. Malin skriver:

  Helt klart på tiden att man får se lite annat på tidningsomslagen!

 13. Catherine skriver:

  Jag tycker att det är helt underbart att dom ska ha plus size kvinnor och hoppas att det blir fler tidningar som har det.

 14. vexy skriver:

  tycker det är jättebra. efterlängtat!

 15. Magda skriver:

  Jag tycker den där bruden va skit het :)
  God fortsättning på dig!!

 16. Älskar den nedre bilden!

 17. Ellinor skriver:

  Det är dock lite underligt att de använder exakt samma poser som pinnsamala tjejer gör. Det funkar ju inte för alla. Dålig fantasi har de!

 18. Ellinor skriver:

  Inte skinny-girl poser i alla fall. Poser som gynnar deras kroppsform istället!

 19. Ellinor skriver:

  Jo den var faktiskt helt okej:)

 20. Hanna skriver:

  Alla har ju olika kroppsformer, och alla är lika vackra hur man än ser ut. Jag tycker hon på bilden ser alldeles normal ut, vacker. Jämnfört med henne så är jag isånnafall grotesk. Nog för att jag kämpar för att gå ner, fast av hälsoskäl. Sen ska jag inte gå ner till att bli riktigt smal heller, har min målvikt.

  Ha det gott.

 21. Mel@ skriver:

  Yeeey…
  Fler sånna modeller…
  Jag själv som e strlk.42 får ett stoooort leende på läpparna av att se dessa vackra tjejer …

  Man själv kanske skulle våga posa om fler ” större” visades….

Leave a Reply

CommentLuv badge