Posted by Wysteriia januari - 14 - 2012 19:28 2 COMMENTS

Zaida bloggade nyligen om Lernberger Stafsing Oil Booster Style & Repair och jag är på jakt efter en riktig fuktboost till håret och kan inte låta bli att bli lite nyfiken!

Om produkten:

En olja som används både till styling och vård, då den är maximalt återfuktande, glansgivande och reparerande till hår och hårbotten. Oljan består av noga utvalda oljor kända för sina stärkande, skyddande, lugnande och närande egenskaper, i en unik sammansättning. Den levererar fukt på djupet och återskapar hårets kraft och elasticitet samtidigt som den är intensivt närande för hårbotten och huden.

Den verkar ha många användningsområden vilket jag ser som en bra fördel då denna kostar 295kr och jag lägger sällan ut mycket pengar på mitt hår men nu börjar jag känna att jag måste då mitt hår är i sämsta skick någonsin! Känns inte kul öht :(

Tro om man ska slå till på denna?

Tags : , Hårvård, Produkter.

2 Kommentarer till 'Vill testa: Lernberger Stafsing Oil Booster Style & Repair.'

  1. stephie skriver:

    Gillar du Moroccan oil, har du testat?

  2. lisette skriver:

    ipsar om denna, som jag själv använder och är mest nöjd med av mina produkter och som dessutom inte ens är ”dyr”! http://www.headzone.se/sv/artiklar/matrix-moisture-cure-150ml.html kram!

Leave a Reply

CommentLuv badge