3 makeupfavoriter just nu ♥

3 makeupfavoriter just nu ♥

3 Makeupfavoriter jag använder dagligen just nu ♥

Dessa 3 är givna favoriter just nu som jag använder dagligen. 2 helt nya produkter för min del och 1 produkt som hängt med mig i flera år!

Nyx Vinyl Liquid Liner – Jag köpte denna och en primer från Nyx vid ett och samma tillfälle. När jag använder den primern så smälter min ögonskugga (kass ögonprimer alltså) men den här eyelinern sitter alltid kvar! All ögonskugga på locket smälter men den här har jag sovit med (vi tältade och jag orkade inte tvätta bort sminket, don´t judge me :P) och den satt kvar när jag vaknade till och med. Är så jäkla nöjd! Den har en tunn flexibel borste och jag brukar egentligen föredra eyeliners med filtspets men den här är en keeper och en eyeliner jag kommer köpa igen när jag behöver ett säkert kort! 95sek hos kicks.se

Idun Minerals Foundation Powder – Så dyr men jag har köpt om den här sen den lanserades för flera år sedan. Täcker så bra & är smidig att göra touch ups med eftersom den är i puderform. Jag älskar speciellt att använda den här under sommar halvåret! 355sek (jiiiikes!! Men jag har som sagt köpt om den flera gånger så ♥ denna!) hos bland annat lyko.se Hur kommer det sig att Idun Minerals inte finns hos kicks? Wierd?

L’Oréal Paradise Extatic Primer Mascara White – Vill man ha långa separerade fransar så är detta fel primer för den ger volym! Mängder med volym! Man får nästan akta sig så fransarna inte blir för tjocka och klumpiga, haha! Jag som älskar volym älskar denna! ♥ Har testat den från Dior tidigare men den här är ju bra mycket billigare 139sek hos kicks.se. Budget i mitt ♥

Här har jag använt mina 3 favoriter! ♥

Inlägget innehåller adlinks

3 svar på ”3 makeupfavoriter just nu ♥

  1. Älskar Iduns mineralfondation. Dennräcker så länge så proset är lätt värt det tycker jag. Passar på på Apoteket när jag har nån rabatt :)

  2. Vill minnas att du provat tikei också? Isåfall vad tycker du skiljer de åt? Och vad är bättre med Iduns? :)

    1. Hej!

      Ja men det var helt sjuuuuukt många år sedan jag provade Tikei nu så vad som skiljer dom åt kan jag inte riktigt svara på utifall jag ljuger. Men Tikei gav riktigt bra täckning, precis som Idun gör. Inbillar mig att Tikeis kanske känns lite lättare. Jag har tänkt jättemycket på Tikei i några veckor och om jag skulle ha beställt hem några prover för att se ut min nyans igen. Kanske ska ta detta som ett tecken på det, haha :)

      Sorry att jag inte var till någon hjälp just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *