Bloggresa med Daisy Beauty på Viking Grace – Del 4 – Oriflame och deras välgörenhet samt nyhter!

Bloggresa med Daisy Beauty på Viking Grace – Del 4 – Oriflame och deras välgörenhet samt nyhter!

Visste ni att Oriflame jobbar väldigt mycket med välgörenhet? Det gjorde inte jag men tack vare Daisy Beuaty kryssningen och Oriflames Therese Olsson så har Oriflame växt otroligt mycket i mina ögon! Armbandet ovan (finns även ett vitt, svart samt ett bokmärke) kostar 29kr och då går 10kr per sålt armband/bokmärke till den svensk-finansierande barnbyn Brovary i Ukrina! Jag är väldigt nyfiken på om dessa armband även går att köpa i deras Concept Store i Stockholm, någon som vet?

Oriflame stödjer även World Childhood Foundationpå många sätt. En av grundarna ger bidrag samt att Oriflame sponsrar ett antal projekt som drivs av Childhood inom de marknader som dom är aktiva.  Just nu bidrar Oriflame extra till projekt till förmån för barn i Estland, Litauen, Lettland, Ryssland och Polen.

Detta är bara två som Oriflame stödjer, det finns mer som ni kan läsa om här.

F. Burgundy, Pink Drama, Holly Red, Tea Rose, D brown och Black Red.

I Samarbete med Demi Moore så har lacken More by Demi Nailpolish släppts i 6 nyanser för 149kr styck och ni hittar dom här.

Jag har än så länge hunnit testa Black Red, 2 lager behövs och det är nästan så jag önskar det vore höst för detta är ett perfekt höstlack nyansmässigt enligt mig!

Coral Red & Pink Princess.

More by Demi Lipstick finns i 6 nyanser och är ett återfuktande stift med intensiva pigment. Nyansen Cherry Delight skulle jag så gärna vilja kika närmare på! Kostar 180kr styck och ni hittar dom här.

deep berry, vibrant almond, electric red, striking rose, intense cherry & pink impact.

Det luktar favorit om dessa pennor! Och luktar jag på dessa så är doften av favoritprodukt tydligen luktsudd! Intensiva nyanser och bra hållbarhet! 49kr styck för 3,9gram och ni hittar dom här.

Min egna bild på denna Anti cellulitgel blev så sopig så jag bjuder på en print screen från Oriflames startsida!

Perfect Body Anti-Cellulite Attack är som ni hör på namnet en gel mot celluliter! En del av det magiska med denna produkten är ”munstycket” som man masserar med. Ni ser den på bilden, den ser inte jätteskön ut så jag måste se till att testa den snart enbart för det! Är man som mig och har celluliter sen man föddes (typ!) så har jag dock svårt att se att denna ska hjälpa, men har ni inte celluliter än så kan en sådan här produkt hjälpa till att motverka! Kostar 249kr och ni hittar den här.

Mascaran Volume build hamnar i butik 20 Mars. Här kan ni se en reklamfilm för mascaran där Malin Åkerman är ansiktet utåt. Tyvärr så ser man lång väg att hon har lösögonfransar (när ska företag sluta med detta?) men jag tänker såklart testa den innan jag yttrar mig ;)

Mycket intressant från Oriflame alltså!

5 svar på ”Bloggresa med Daisy Beauty på Viking Grace – Del 4 – Oriflame och deras välgörenhet samt nyhter!

  1. Kul att se lite av deras nyheter, ska bli riktigt intressant att se vad du tycker om anticellulite produkten och hur det känns, det ser ut att göra ont, men men….:-)

  2. Blev sugen på nåra av dessa saker. Hämtade själv ett paket med lite spa produkter från oriflame igår, och jag gillar många av deras hudprodukter:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *