Bra onsdag med en tur till Väsagnupen och plantering ♥

Bra onsdag med en tur till Väsagnupen och plantering ♥

Bra onsdag med en tur till Väsagnupen och plantering ♥ Började dagen med en tur till Väsaberget/Väsagnupen och den grymma utsikten man har därifrån. Vackert väder även om det var väldigt kallt imorse.

Utsikten och byggnaden i bilden är en gammal bastu. Jag vet faktiskt inte vem som äger den eller om den är i bruk någon gång.
Förstår ni hur underbart att sitta där och basta?
Dörren är vänd mot utsikten. Vi kikade in i den och det ser ut som den eventuellt skulle kunna fungera.
En av dom finaste utsikterna i Älvdalen? 482 m.ö.h är Väsagnupen. Det här är söderut.
Staketet finns kvar.
Cissis hund Fino som jag kallar för Fiso, gissa varför ;)
En gammal skylt, tyvärr har det mesta försvunnit. Det syns att det står hykjeberg och nässjön på en av dom.
Utsikten norrut.
Det fanns en alpin skidanläggning här tidigare som hette Wäsaberget och den här toppstugan är en av alla saker som avslöjar att det varit en verksamhet här tidigare. Wäsaberget ”gick i graven” 2013.

Underbar start på dagen! ♥ Snacka om att börja dagen med att få energi :)

Sen efter jobbet så var jag och mamma bland annat till Johannas Flora och köpte lite blommar för att plantera ute. Så nu hoppas jag att det inte blir kallgrader igen! 

Jag kan inte så mycket om blommor och plantering egentligen men jag mår väldigt bra av att hålla på ute. Det är lugnande och avslappnande att vara ute och pyssla på. Skulle egentligen vilja ha blommor överallt på uteplatsen men det skulle kosta lite väl då jag inte är supergrym än på att ta hand om blommor än ;) Det känns i alla fall hemtrevligare med blommor även om mycket annat är kaos.

En otroligt bra onsdag som sagt och nu är jag ledig i fyra dagar. Imorgon ska det regna enligt vädret så då tänkte jag ha en liten fixa hemma dag utan några speciella planer. Men jag kommer börja med en sovmorgon ;) God natt ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *