Dagens makeup: Don´t forget the mascara!

Dagens makeup: Don´t forget the mascara!

I morse höll jag på att gå till jobbet utan mascara..hade jag hunnit iväg så hade det tyvärr inte varit första gången jag gjort den missen! ;) Som tur var så började jag fota dagens makeup och såg att det såg lite konstigt ut när jag kollade bilderna ;) Det var bara att slänga på lite mascara snabbt som tusan och snabbt ta en bild innan det var dags att rusa mot jobbet! hehe!

Foundation: Wet n Wild Ultimate Match SPF 15 i nyansen Porcelain.
Puder: Liselotte Watkins face powder från Oriflame.
Brynen: Mörkaste nyansen i wet n wild Ultimate brow kit.
Rouge/Bronzer: Mega Glow Illuminating Powder i nyansen Strike-a-pose.
Ögonskugga: Paletten knock on wood.
Eyeliner: Wet n Wild Eyes Defining Marker.
Mascara: Benefit Bad Gal mascara.
Läppar: Gloss från Lily Lolo.

Inte jätterolig makeup och tyvärr kommer jag nog inte så så mycket roligare ut imorgon för jag börjar jobba klockan 7! Så nu är det hopp i säng som gäller! Har jobbat 12timmar idag, moffat tacos och kollat på filmen livet är en schlager med hjärtat. Bra Onsdag! :)

God natt <3

8 svar på ”Dagens makeup: Don´t forget the mascara!

  1. Jag svär vid att du blir snyggare för varje dag! Vilka bryn! Din hy skulle för övrigt få Snövit att skämmas över sin. Underbart fin :)

  2. Haha, jag har gjort samma sak! Fick för mig att sminka mig extra mycket en morgon. Blev en ganska mörk mejk med tjock eyeliner. Halvvägs till jobbet inser jag att jag glömt mascaran. Såg verkligen urfånig ut! ;) Jag gillar dina ögonbryn, skitsnygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *