Dags att återfukta med Vision Haircare!

Dags att återfukta med Vision Haircare!

_MG_4443

Dessa 3 produkter från Vision Haircare har landat hemma hos mig och jag testade dom för första gången igår! Och wow vilket jäkla lent hår jag fick efteråt, jag blev så galet förvånad själv! Jag till och med berättade för Johanna på jobbet igår om det hela men hon verkade inte lika imponerad som mig..hon förstod inte hur man kunde bli så till sig av ett shampoo tror jag ;) Men på riktigt så har jag nog aldrig provat ett shampoo som kändes så återfuktande! Jag kände redan där att wow, det här kommer jag gilla! Bra första intryck alltså och jag hoppas att den känslan kommer fortsätta efter några fler hårtvättar ;) Jag återkommer när jag testat produkterna lite mer ):)

Moisturizing Shampoo – ett återfuktande schampo för torrt och kemiskt behandlat hår. Innehåller Keratin som stärker håret och Shea Smör som erbjuder UVB-skydd samt anti-aging egenskaper. 250ml rek. pris 139:- (109:- hos lyko.se)

Easy Conditioner – färgbevarande och återfuktande balsam som stärker och återfuktar med samma ingredienser som Moisturizing Shampoo. Gör håret följsamt och ger lyster. 250ml rek. pris 139:- (109:- hos lyko.se)

Smooth Creaminal – leave-in-crème som ger håret en vitaminboost tack vare dess unika sammansättning av proteiner och vitaminer. Innehåller vegetabiliska och långtidsverkande proteiner från silke, vete och keratin samt vitamin B5. Reducerar friss och motverkar kluvna hårtoppar. 150ml rek. pris 169:- (129:- hos lyko.se)

Någon annan som testat dessa från Vision Haircare? :)

*inlägget innehåller annonslänkar

6 svar på ”Dags att återfukta med Vision Haircare!

  1. Vet precis hur det är att bli helt till sig över schampoo. Ser fram emot att höra mer vad du tycker efter några tvättar.
    /En annan nörd

    1. Ja men visst känns shampoot underbart? Aldrig varit med om något liknande, haha! :D Har deras SPray Wax också som jag avgudar när det är stam frisyr som gäller :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *