Den perfekta basen med Isadora!

Den perfekta basen med Isadora!

_MG_4175

Förra veckan lanserade Isadora 3 nyheter som ska hjälpa oss få till den där perfekta basen! Två nya borstar och en helt ny face primer (goodie, var det bara jag som inte blev dunderförtjust i den förra?) och jag känner mig väldigt peppad av alla 3 produkterna!

Perfect Face Brush som påminner väldigt mycket om min svindyra borste från Shiseido (305sek) till utseendet och även Kicks (129sek) har en egen budgetvariant. Isadoras variant kommer kosta 139sek ut i butik och med denna kan ni applicera alla typer av baser: flytande, créme eller puder! Gjord i syntetiskt borsthår.

Concealer Brush är en hyffsat stor concealerborste och det av en anledning! Den större sidan ska använfas till de större områdena som tex under ögonen, till glåmig hy eller don röda näsan! Men till mindre områden så ska spetsen eller den smala sidan av borsten användas. Så den är lite större av en anledning! Även denna är gjord i syntetiskt borsthår och kommer ligga på 109sek ut i butik!

ProTect Face Primer SPF 30 är en primer som jag ju hade velat ha innan sommaren! Primer med SPF 30, tummen upp på den! Denna ska även innehålla kollagenpeptid (syntetiskt utvunnen) som ska reducera rynkor, fylla ut och göra huden fastare. Denna ska passa alla hudtyper då den är oljefri. Kommer kosta 159sek ut i butik och jag hoppas verkligen att jag kommer gilla den för en primer med så hög SPF – ja tack till denna tjej som har hudtyp 1! :)

Jag känner mig väldigt pepp på dessa nyheter! Är du det? :)

* Short translate: Likey Likey the news from Isadora!

5 svar på ”Den perfekta basen med Isadora!

  1. Men pepp på den!! Jag måste lära mej att lägga på concealer på ett bra sätt. Har du tips på nån concealer som verkligen gör jobbet?

  2. Väldigt nyfiken på primern. Men vad märkligt att de kommer ut med den efter sommaren. Visst behöver vi SPF året runt, men det är ju på sommaren som de flesta spanar efter produkter med SPF. Resten av året har jag intrycket av att vi är lite sämre på att skydda oss mot solens strålar. Åtminstone är jag guilty as charged på den punkten :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *