Favorit lip liner & parfym på köpet från Yves Rocher hemklickat!

Favorit lip liner & parfym på köpet från Yves Rocher hemklickat!

En av fördelarna med att lägga väldigt mycket tid på att prova nya produkter är att jag väldigt ofta hittar nya favoriter! Automatic Lip Liner från Yves Rocher är en produkt som jag antagligen missat om jag inte skönhetsbloggat! Yves Rocher har idag (24:e Dec 2013) ett erbjudande där du får parfymen Neroli (doftar så galet gott!) 50ml på köpet om du anger koden merry2013 som rabattkod! Ni behöver inte lägga parfymen i varukorgen utan att ange koden räcker! Här kan ni läsa vad Des aka Fröken Rosa skrivit om parfymen.

Eftersom jag nästan gjort slut på min lip liner i nyansen Rouge så passade jag på att klicka hem den igen samt nyansen Rouge Foncé som jag sett på Linda Hallberg tidigare.

Dessutom så var det fri frakt (älskar fri frakt!) och man får välja en bonusgåva och jag valde självklart att plantera 3 träd istället för något till mig själv :)

Galet nöjd med mitt köp, favorit lip liner och parfym som doftar mumma på väg hem till mig! Parfymen är dock inte till mig själv, för jag äger den redan ;)

* inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *