Hoppas ni haft en fin jul♥

Hoppas ni haft en fin jul♥

Julen har passerat och jag har fått lite efterlängtad ledighet. Jag älskar mitt jobb men ledighet innebär att jag hinner fixa i huset. Det finns massor att göra, jag har inte ens fått upp alla banankartonger ännu (det lärdröja) men det känns så skönt att sakta men säkert få bort lite kaos här hemma.

Inlägget innehåller en annonslänk till Spelexperten.

Jag firade jul tillsammans med min mamma. Vi åt julmat här hemma, hon var iväg och var tomte för ett av mina kusinbarn och sen var vi hemma hos mamma och kollade på film. Väldigt lugn julafton ♥

Julfirande även igår

Jag firade jul i efterhand igår med mina 3 närmst sörjande vänner (hehe :P). Jag bjöd hem dom på middag och hade köpt 2 stycken Exit spel till oss i julklapp.

Catta tipsade om denna kyckliggratängen så vi lagade den. Den var så god, ni måste testa! Jag kommer göra den fler gånger, känns som perfekt mat när man har middagsbjudning och även till matlådor.

Jag hade klickat hem 2 stycken Exit spel från Spelexperten (annonslänk) men vi spelade bara ena igår. Det blev Exit den sjunkande skatten eftersom det var svårighetsnivå 2 på det. Det var så roligt! Det uppskattades att detta skulle ta 45-90 minuter men vi var inte klara förrän efter 109 minuter. Vi fick lov använda hjälpkort 2 gånger men vi försökte verkligen utan! Exit spelen är som ett Escaperoom, man ska lösa gåtor och mysterium på tid. Dom som har gjort dessa spel, bravo! Jag är imponerad.

Det tråkiga med spelet är att det bara går att spela en gång då man praktiskt taget förstör spelplanen. Jag har läst att flera använder spelplanen försiktigt utan att förstöra den men jag tror inte vi hade lyckats om vi inte klippt och ritat på spelplanen. Är man en mer van spelare och vet hur man ska tänka så går det nog bättre ;)

Nästa Exit spel jag köpte har svårighetsnivå 3, så vi får se hur det går när vi har middag och spelkväll nästa gång ;)

Sjukt bra julklapp till kompisgänget i alla fall. Vi älskar att spela sällskapsspel och så fick vi lite tid tillsammans ♥ Och tid är det finaste vi har att ge varandra ♥

Supernöjd med min jul. Nu ska jag fixa här hemma och med bilen kommande dagar innan det är dags för nyårsfirande. Då ska vi ut och tälta, wish us good luck ;)

Hoppas ni hade en underbar jul ♥

Inlägget innehåller en annonslänk till Spelexperten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *