Jag är så redo för sommaren ♥

Jag är så redo för sommaren ♥

Jag är så redo för sommaren ♥ Jag hade egentligen tänkt skönhetsblogga ikväll men jag började städa min garderob istället så det blev inget med det! haha :)

Istället glider jag förbi här och bara berättar att allting är bra. Jag är redo och pepp inför sommaren som redan har börjat så bra ♥ Jag känner mig väldigt tacksam över all pepp jag fått på min privata Insta Story, ni som följer mig där är underbara! ♥ Att få så mycket heja rop som jag fått senaste dagarna, jag blir ju helt gråtfärdig!

Jag ser så framemot sommaren ♥ Jag ska jobba 4 veckor innan jag ska ha semester i 4 veckor. Mitt jobb är ju ”tyvärr” roligast under sommaren men det ska bli väldigt roligt att vara ledig och iväg på äventyr!

Dags att försöka varva ner och sova :) Imorgon är det jobb 8-15 innan jag ska få hjälp av min moster att se så min mammas älvdalsdräkt passar bra och att jag kan sätta på mig alla delarna korrekt inför midsommar. Peppen på älvdalsdräkt är total!! Bild kommer, i promise!

God natt och tack till alla ni som faktiskt följt mig i helt sjukt många år! ♥

2 svar på ”Jag är så redo för sommaren ♥

  1. Jag har också sen semester i år, men jag tycker att det är ganska skönt. Då har man hela semestern kvar när alla andra redan är klara med sin :P

    Blir det några resor för dig i år?

    1. Jag ska åka Carbage Run i år igen så förhoppningsvis blir det Tyskland, Österrike, Italien, Slovenien och Tjeckien samt Polen på hemvägen :) Om ni inte bilen går sönder, haha.
      Annars har jag inte så mycket planerat under semestern. Vi kommer åka båt från Gdansk – Nynäshamn i slutet v31 eller början v.32 beroende på hur det går för oss :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *