L’Oréal Paris Feria Wild Ombrés.

L’Oréal Paris Feria Wild Ombrés.

Ni har säkert sett reklam för dessa på tv? L’Oréal Paris Feria Wild Ombrés. Ombrétrenden har ju varit väldigt het ett tag och nu har L’Oréal lanserat dessa Feria Wild Ombrés hårblekningar med en specialborste som ska hjälpa till att ge denna effekten!

Den lanseras i två nyanser, en för ljusare och en för mörkare hår och kostar 139kr styck.

Är detta något ni kommer testa? Eller har ni redan testat kanske? Jag är lite småsugen att testa och se om det är något jag passar i, det är ju faktiskt bara att slänga i en mörk nyans igen för mig om jag känner att jag inte passar :)

17 svar på ”L’Oréal Paris Feria Wild Ombrés.

 1. Ååååh dessa paket är ju perfekta för att färga ombre! Finns de i Sverige, i så fall vilka butiker? För jag har inte sett detta förutom i Paris tror jag! Kram

 2. Åh, jag är så feg annars hade jag provat.. har gjort en misslyckad sling-blekning hemma.. en gång. Satt och grät i timtal efteråt, kunde lika gärna lagt 600:- hos frisören för slingor direkt och fått det som jag velat :(
  Man borde nog tänka en extra gång för det är svårt med hemma-blekningar, misslyckas man så sitter det där ändå och det sliter så oerhört! Ljusfärgning hos frisör är bättre, det är värt varje extra peng det må kosta, men då vet man vad man får :)

  1. Svar till Softa: Jag känner mig också lite feg…men vill gärna testa :) Jag kan ju tona över det med brunt OM Det går åt helvete ;) Jag går nästan aldrig till en frisör…i alla fall inte för att färga eller dyligt :P

  1. Svar till Dess: Tror det mest är det att man får en specialborste med som ska hjälpa till :) Kostar ju som en vanlig blekning också typ :)

  1. Svar till Sanna: Vet inte om det är så mkt skillnad? Jag tror det är mer specialborsten som är ”the thing” :)

 3. Jag tänkte att du skulle testa åt mig sas, ifall man blir orange om man är mörkbrun/svart från början… Vill inte bli orange. Blev det förra året när jag skulle göra slingor. Not sexy :)

  1. Svar till AnnaKaize: Jag ska testa…förväntar mig nästan att det ska bli fult? Haha! Får tona brunt igen om då är fallet ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *