Lite nyheter från Dior ♥

Lite nyheter från Dior ♥

_MG_0099

Förrförra veckan var det event hos Dior som jag tyvärr inte kunde gå på men jag har fått ta del av några nyheter i alla fall samt en handskriven lapp som jag blev väldigt glad för! ♥

I Juni kommer bland annat den nya (oh yes!) Diorshow mascaran lanseras. Den gamla klassikern ska tydligen få en liten makeover och den ska vara ”new and improved” vilket gör mig galet nyfiken! Jag hade Diorshow Mascara som mitt säkra kort när jag var yngre (och inte riktigt fått upp ögonen för makeup och testade ny mascara typ all the time som jag gör nu…) så att den nu ska vara ännu bättre….? Japp, det ska den vara! Formulan på mascaran ska vara uppdaterad och den ska numera ha en anti-drying formula som ska hjälpa mascaran att hålla sig fräsch och inte torka lika snabbt som tidigare!

_MG_0102

I Juni lanseras även nya  5 Couleur-paletterna som inte enbart består av ögonskuggor utan dom består av 3 ögonskuggor, en primer och en eyeliner för att kunna bidra till en mer komplett look! Paletten jag har fått hemskickad är nyansen ”Navy Design”.

_MG_0110

Jag har swatchat i lite ologisk ordning (inte första gången) men den i mitten är primern och den längst ut till höger är självklart eyelinern. Inte jättepigmenterade skuggor och den ena avger mest skimmer.

_MG_0105

Rouge Dior Brillant finns redan i butik (370sek hos kicks.se) och nyansen 999 känns som en fullträff! Är det nånting jag gillar med Dior så är det helt klart deras läppisar, så värd alla slantar varje gång så jag hoppas att även Rouge Dior Brillant ska leverera! 

_MG_0111

Klassisk nyans med en gnutta skimmer i! Superfint så nu hoppas jag att lip glosset ska ha lång hållbarhet som det utlovas!

Jag är helt klart mest pepp på att testa uppgraderingen av Diorshow samt lipglosset, tyvärr så känns paletten lite mesig med pigmenteringen men jag hoppas att en primer under ska råda bot på det!

3 svar på ”Lite nyheter från Dior ♥

  1. Grymt snygg palett, men är det inte lite väl ofta så med Diors paletter, att de ser superfina ut, men ofta är lite mesiga i pigmenteringen? Det intrycket har åtminstone jag fått … För det priset tycker man att de borde kunna få lite bättre tryck i skuggorna.

    1. Ja tyvärr så är det jättevanligt, har en hyffsat neutral palett med bruna skuggor som är jättefin och med bra pigmentering men oftast är det lite dåligt krut i dom! :( Jag hoppas Dior tids nog kommer jobba med detta och förbättra pigmenteringen, förstår inte varför dom redan inte gjort det!

  2. Jag har en Dior palett och den är rätt så bra i pigmenteringen men många av de jag kollat på har sett så otroligt läckra ut men sedan då jag testat dem har de varit riktigt usla gällande pigmenteringen :/
    Deras mascaror är underbara dock… speciellt just Diorshow :)
    xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *