Månadens Favorit – Februari 2013 – Garnier BB Cream Combination to Oily Skin.

Månadens Favorit – Februari 2013 – Garnier BB Cream Combination to Oily Skin.

Jag har aldrig känt mig lockad av alla BB Cream produkter eftersom jag alltid vill ha en riktigt täckande bas så även om jag haft denna i mina ägor ett tag så har jag inte börjat testa den förrän nu i Mars! Och nu har jag använt den nästan dagligen! Jag har den för Kombinerad/oily och just nu är väl jag egentligen mer ”normal” hudmässigt men jag gillar produkter som ska hjälpa till att hålla huden matt!

Denna innehåller UV filter, återfuktar, håller huden matt och döljer orenheter. Den har en oljefri formula med en ultra-absorberande perlite som bidrar till att hålla huden matt tack vare ingredienser som förebygger fet hy.Produkten i sig är väldigt lätt och enkel att applicera. Den ar SPF 20, är parfymfri, Hypoallergen och ska inte täppa till porerna!

Även om jag har nyansen Light så syns det i direkt solljus att denna är lite för mörk för mig..men jag har använt den glatt ändå ;) Denna kommer få följa med mig till Egypten eftersom den har SPF 20 och håller riktigt bra! Sen kanske nyansen blir perfekt efter en liten tid i Egypten ;)

Jag älskar när jag har noll förväntningar på en produkt och sedan faller som en fura för den!

9 svar på ”Månadens Favorit – Februari 2013 – Garnier BB Cream Combination to Oily Skin.

  1. Åh, jag ville så gärna tycka om den där! Men av någon anledning så funkar den inte alls på min hy.. Jag blir liksom torr, men ändå fet!

    1. Svar till Sofia: Nej men vad trist! På mig funkar denna jättebra trots att den är för oljig/kombinerad hy och jag just nu har mer normal hy. Men alla produkter kan ju inte passa alla ;) Jag älskar täckningen den ger och på mig är den riktigt hållbar :)

    1. Svar till Honi: What? Jag känner ingen alkoholdoft öht..haha :) Fick lov lukta på den när jag läste detta men njet..känner inget :) Så antingen har du superlukt eller så har jag inget luktsinne öht ;)

    1. Så länge den inte utgått så borde du hitta den i de butiker som säljer Garnier, tex Åhléns, Kicks, Lindex kanske :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *